Popular ke Yanmie sampai kena google nie?

Salam semua, minggu nie banyak sangat keywords ‘Yanmie’ yang masuk dari google, tak faham kenapa ramai yang cari, Yan ada hutang ke dengan diorang ye sampai nak google bagai nie :P, rasanya takde hutang dengan siapa-siapa kot, ke dah popular sangat…ehehe perasan *sila muntah!* tajuk entry yang mengada-ngada ๐Ÿ˜›

yanmie di googleAlhamdulillah site linking aka google authority listing dapat balik setelah 3kali men tarik tali dengan en.google ๐Ÿ˜›

yanmie

So cepat ngaku siapa yang cari yanmie nie?? lepak dekat sejam jugak tu, dan banyak jugak entry yang di selak :), sebenarnya ada banyak lagi keywords yanmie tapi sharekan gambar atas tu je.

Nota Yanmie : Penat baru balik ๐Ÿ˜›

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

139 Replies to “Popular ke Yanmie sampai kena google nie?

  1. yanmie :
    Azuan pun lagi mantap ๐Ÿ™‚
    kesayangan abang google, sitelink pun ada jugak ๐Ÿ™‚

    Tak adalah sayang2.. biasa2 jer..
    dpt sitelink tu nasib jer tu..
    lain lah yanmie, byk sitelink..

  2. yanmie :
    dulu dah pernah dapat 2 kali tapi duali tu jugak google tarik balik sebab tukar themes, salah satunya punca google tarik balik sbb tukar themes di mana struktur blog berubahโ€ฆhuhuhu, maybe kali nie x tukar dh kot themes nie, klu tukar pun cuma tukar kaler je ๐Ÿ˜›

    ohh effect gak ehh

  3. yanmie :
    aiyoooo jgnlah adaโ€ฆyelah manusia nie mcm2 ragam, klu terkena pun akak redha..yg pnting jgn kacau aku, ko kacau siap arrโ€ฆhahaha

    sapa kacau dia rugi…cari kawan bukankah lebih baik…kawan dengan kakyan lg baik…

    1. dulu dah pernah dapat 2 kali tapi duali tu jugak google tarik balik sebab tukar themes, salah satunya punca google tarik balik sbb tukar themes di mana struktur blog berubah…huhuhu, maybe kali nie x tukar dh kot themes nie, klu tukar pun cuma tukar kaler je ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge