Layan Movie Megamind 3D bersama family yanmie

Salam semua, macam mana dengan wiken korang? mesti bestkan, kami sekeluarga semalam jalan-jalan di Jusco Bukit Tinggi Klang, layan Movie kat GSC, sebelum tu makan kat McD 20 minit je, tension giler!! sebabnya bukan main lembab lagi servis kat McD Bukit Tinggi tu, huh..tak pasal-pasal kelam kabut kami makan…hahhaa adoii, last2 bungkus semua masuk dalam beg dan makan kt dalam panggung…haha sib baik staff GSC tak perasan..wakaka 🙂

Megamind

Ha ye semalam Movie atas tulah yang kami tengok iaitu tayangan 3D Megamind, Ya Rabbi best giler sebabnya semalam lah kali pertama bawa anak-anak gi layan Movie, best sangat bawa diorang, nak-nak pulak Movie Megamind nie memang best, sakan dengar anak-anak bergelak…hahahaa, korang pegilah tengok movie nie, tak rugi beli tiket mahal sikit (sebab 3D) jalan ceritanya best, sesuai untuk tayangan seisi keluarga, dan ini jugak kali pertama kami tengok Movie 3D 🙂

megamind

See sempat lagi Yan snap gambar masa dalam panggung…ehehe, haziq kelakar dengan spek 3D 🙂

megamind

yeay…Peacee ya…. 🙂

megamind

Aiman khusyuk tu….ehehe 🙂

jusco bukit tinggi

Seronok tengok diorang berdua hepi lepas keluar dari panggung 🙂

jusco bukit tinggi

Heee Aiman buat muka serius, malu sebab ada geng-geng budak lelaki duk tengok diorang 😛

jusco bukit tinggi

Abaikan gambar lelaki seksi kat belakang diorang yea…hahahaa 🙂

Alhamdulillah seronok sangat semalam, lagi-lagi mendengar gelakan diorang berdua yang paling kuat dalam panggung tu…hahaha layanzzz, yang penting diorang enjoy dan kami suami isteri pun terhibur melayan movie tu dan jugak telatah diorang 🙂

Jom layan pulak Sinopsis movie dan Trailer Megamind yea 🙂

Megamind ( Will Farrell) seorang penjahat yang bijak pernah wujud dalam dunia ini. Selama bertahun-tahun dia cuba menakluk bandar Metro dalam pelbagai cara. Setiap percubaan dipatahkan oleh kuasa Superhero halimunan yang terkenal dengan gelaran Metro Man (Brad Pitt). Hinggalah satu hari Megamind berjaya membunuhnya. Maka bermulalah kehidupan Megamind yang kosong. Tanpa super hero menyelamatkan dunia. Dia baru sedar yang impian hidupnya adalah menghadapi perkara paling teruk dalam hidup.

Satu cara untuk mengisi kekosongan jiwanya adalah mencipta satu lagi Superhero yang di beri nama Titan yang jauh lagi kuat daripada Metro Man. Namun Titan berasa lebih gembira jadi jahat daripada baik. Titan bukan sahaja mahu menakluk dunia. Malah mahu memusnahkannnya!

Kategori filem : Animation
Penerbit:

* Lara Breay,
* Denise Nolan Cascino

Produksi : Dreamworks Animation

Panjang : 90 minit

Pelakon :

* Will Ferrell
* Tina Fey
* Justin Long
* Jonah Hill
* David Cross
* Brad Pitt

Pengarah:
Tom McGrath
Penulis:

* Alan J. Schoolcraft
* Brent Simons

Kredit to liriksemualagu

Nota Yanmie : Hujung minggu yang best dan nyaman 🙂

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

89 Comments on “Layan Movie Megamind 3D bersama family yanmie”

  1. Dauspozi :
    Salam kak Yan,
    Daus x pernah tgk wayang… huk3… Lahir je kat bumi tranung ni… Tgk2 panggung wayang dah ditukar jd restoran… hua hua hua… Best ek layan movie 3D… =)
    P/s: Sexy! haha, background kat belakang tu. ^__^

    lahhh org ganu..hahaha 🙂 samalah kelantan xde wayang gop…tp pernah da tgk wayang..heheheeeeee

    1. trylah layan, mmg best..tak sabar pulak nk tggu narnia keluar 🙂
      tulah mekdi kt jusco bkt tinggi tu mmg lembab, klu tau masuk je kepsi, sib baiklah memang teringin nk mkn ayam grg mekdi tu klu tak mmg x masuk…hahhaaa taubat xmo masuk!! servis lembab!!

    1. ha ye qis bawalah anak pi tgk mmg best, dia bkn sekadar kartun, animasinya best! confirm en.hubby tu x nangis wei..blm cuba lg..try dulu, agak2 nangis baru kuar panggung..hahhaa 😛

  2. Salam kak Yan,
    Daus x pernah tgk wayang… huk3… Lahir je kat bumi tranung ni… Tgk2 panggung wayang dah ditukar jd restoran… hua hua hua… Best ek layan movie 3D… =)

    P/s: Sexy! haha, background kat belakang tu. ^__^

    1. Salam Daus, takpe ada masa blh tgk movie kt klang nie, nnti kakyan blanje nak??

      hahahaa background tu je ye korang nmpk….adoiiii sib baik x upload gmbr yg haziq pegang tuttt!! opsss…adoiii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge