Debaran Terakhir Hidup Untuk Memberi

Salam semua, syukur alhamdulillah terkini blog ini tersenarai antara top 15 untuk Contest Hidup Untuk Memberi yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, di harap kedudukan tersebut berkekalan, suspen jugak nie sebab dengar-dengarnya saingan sangat sengit, lagi 1 bulan sahaja lagi untuk contest ini berakhir, so korang marilah support Yan untuk contest ini, untuk keterangan lanjut klik di SINI yea, sayang korang 🙂

Percuma Laptop Acer Aspire One :)

klik gambar atas untuk maklumat lanjut 🙂

Blog-blog yang tersenarai pun semua hebat-hebat belaka, sebenarnya tak sangka sangat blog ini masih lagi menempatkan di kedudukan top 15 sejak contest ini di mulakan tidak lama dulu  dan terima kasih semua yang pernah singgah ke sini dan secara tidak langsung melawat blog Bro Denaihati 🙂

15Malaysia Top Link Referrer sehingga 30/11/2010.

1. Yanmieonline.com

2. ibuntu.co.cc

3. Amriawan.blogspot.com

4. Stewardjohn.com

5. Ariffshah.com (tidak bertanding)

6. Benashaari.com

7. Zonbebas.com

8. Hanspunyablog.blogspot.com

9. Kulanzsalleh.com

10. Azuanrazi.com

11. Kujie2.com (tidak bertanding)

12. Emilayusof.com (tidak bertanding)

13. Blog.mohdisa.com

14. Aizuddin.com

15. Zuriey86.blogspot.com

Hadiah untuk Denaihati 2010 Top Link Referrer yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

15Malaysia Top Commentator sehingga 30/11/2010.

1. Steward John
2. Bang Iwan (Indonesia)
3. Mieran
4. Munir ardi (Indonesia)
5. Dya
6. Fais (Indonesia)
7. Aduka
8. Pisyek
9. Zuriey
10.Ajuera
11.Anazkia (Indonesia)
12.Yangbaik
13.Incik RestNrilekS
14.Suzierahman
15.Mj

Hadiah untuk Denaihati Top Commentator yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 x Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Menarik bukan? so tunggu apa lagi, marilah sama-sama join contest nie, rasanya belum terlambat lagi, ada masa lagi sebulan dan dalam masa sebulan nie jugak macam-macam kemungkinan bakal terjadi. seramai 98 blogger yang menyertai contest ini 🙂

.

Klik SINI untuk join contest ini!

.

Nota Yanmie : Terima kasih buat Bro Denaihati dan semua penaja contest tersebut atas penganjuran contest Hidup Untuk Memberi ini 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

48 Replies to “Debaran Terakhir Hidup Untuk Memberi

  1. yanmie :
    insyallah kalau menang laptop nak pakai…so ada 3 laptop kt rumah nnti, yg acer lama bg kt anak…ehehe *berangan je*

    bukan berangan,tapi ia akan menjadi kenyataan kak yan..sure kak yan akan menang 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge