Dalam 10 cakap 1 nombor

Salam semua, pagi nie sumpah gelak guling-guling tengok video kat bawah nie, sangat-sangat menghiburkan, senaman pagi di mulakan dengan senaman mulut dan muka dulu tengok video bawah nie…hahahhaa adoiiii tak caya meh korang layan sendiri yea ๐Ÿ™‚

Hah..macam mana?? kelakarkan? sempoilah diorang nie, kreatif betul! sebenarnya video atas tu ada member sharekan kat facebook, so tertarik pulak rasanya nak kongsikan dengan pembaca blog ini, sekali sekala layan yang macam nie seronok jugak..hahhaa, adoiiii lawakk!!

korang kalau rasa nak nyanyi sekali dengan diorang tu meh ler nyanyi sama, lirik kat bawah nie ye…hahaha.

Lirik Lagu – Dalam 10 cakap 1 nombor (sumber – Hanspunyablog)

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

7 lu cakap ada 7 kereta ku
Siang dan malam enjoy lah kerjaku
Aku nak menari jangan lah lari

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap
5 lu cakap 5 kali tambah nasi
5 kali makan 5 minit lapar lagi
Dia siapa lagi sedarlah diri

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

(Music Bridge)

Siang malam kira duit jadi hobi
Bangun pagi sampai lupa gosok gigi
Patut la bau macam ikan basi
Gaya pun sudah macam gergasi

Tandoori capati kentaki
Itu semua aku mau makan
Ayam itik panggang
Itu semua abang belikan

Ini makan minum sikit kasi kawtim
Kalau tidak kita akan balik kutip tin
Duit banyak lagi apa peduli

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap

(Music Bridge)

Muka ku macam Vijay bergaya
Cakap lu kawan orang tak percaya

Aku pun apa lah kurangnya
Cantik juga macam Aishwarya

Dari jauh ku tengok ingat beras punya guni
Datang dekat baru tau ini minyak punya tangki
Muka macam roti canai hangus
Banding dengan ketam, ketam lagi bagus.

Apa kau peduli
Duit banyak lagi

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

7 lu cakap ada 7 kereta ku
Siang dan malam enjoy la kerjaku
Aku nak menari jangan lah lari

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap
5 lu cakap 5 kali tambah nasi
5 kali makan 5 minit lapar lagi
Dia siapa lagi sedarlah diri

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap

DOWNLOAD LAGU – Dalam 10 cakap ada 1 nombor klik SINI

Nota Yanmie : Tak pasal-pasal pagi nie gelak guling-guling…hahahahaa

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

92 Comments on “Dalam 10 cakap 1 nombor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge