5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang

Salam semua, hepi sangat rasa hati sebabnya nuffnang berbaik hati memberikan buffered earning untuk blog ini. Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang. terkini minggu ini yan dapat 3 lagi buffered earning dan menjadikannya 5 kempen buffered earning sedang berjalan ๐Ÿ™‚

Buffered earning

Dan yang terbaru petang semalam Yan baru dapat Buffered STB Thematic Branding kat bahagian LB. alhamdulillah baru sekejap menggedik income untuk semalaman dapat rm 29.06 untuk buffered tersebut, teruja…ehehhe

Nota Yanmie : Terima kasih Nuffnang….Love u!!

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

102 Comments on “5 Buffered Earning berjalan – Terima kasih Nuffnang”

  1. ProfHariz :

    Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulanโ€ฆtu pun blm tentu gedik 24jamโ€ฆtgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler ๐Ÿ™‚

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

    patut lah..ahhah sbb kt blog aku pun penah xkuar..tu yg heran..BE.. =.= ahha

  2. Azuan :

    yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulanโ€ฆtu pun blm tentu gedik 24jamโ€ฆtgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler ๐Ÿ™‚

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    Haah ada be kadang2 x kuar kan..

  3. ProfHariz :

    SuaraPeople :

    ProfHariz :

    SuaraPeople :
    Yang aku tahu kena traffik lebih maka earning pun lebih berganda.. Wallahualam
    @ProfHariz
    wow..syok tu 6BE skali dapatโ€ฆaduhhh..bila la nk jadi mcm ni gakk ehh ;p

    Entahlarhh ๐Ÿ™ Sekarag nie baru ada 3 BE berjalan tapi hampeh x bergerak pun.. hahaha

    ohh sama laa kita da 4..xgerak sgt pon ๐Ÿ™

    insyaallah nnt lama ada lah tu rezeki tuk kite plak kan.. ๐Ÿ™‚

  4. yanmie :
    tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulanโ€ฆtu pun blm tentu gedik 24jamโ€ฆtgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler ๐Ÿ™‚

    oo.. gitu.. faham2.. tq..

    1. tak tentu, tgk advertiser nak beli berapa bnyk iklan dari kita, tu sistem nuffnang yg kira, kita x tau..so far kakyan buff paling lama pun 1 bulan…tu pun blm tentu gedik 24jam…tgk luck ler, klu dpt ads yg melekat je kira untung ler ๐Ÿ™‚

  5. yanmie :
    hahahaa akak tau pg td hariz bertapa kt sini, sbb pg td akak siapkan edit gmbr contest tu..tetiba nmpk bnyk komenโ€ฆehhee

    Selagi ada kesempatan kak yan.. Saya rembat.. Kalau nanti-nanti xde masa x leh komen dahh.. Lagipun contest review sgt menarik ๐Ÿ™‚ I Like~

  6. yanmie :
    Alhamdulillah rezeki, setahu akak iklan di LB agak mahal sedikit berbandi di bhgian yg lainโ€ฆtp xsure ๐Ÿ™‚

    Haah kan akak.. Berdasarkan apa yang Hariz tahu jugak ๐Ÿ˜› Weeeeehee… Dari semalam lagi gewdik tuh hariz skodeng ๐Ÿ˜›

  7. Dauspozi :
    Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tuโ€ฆ Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk ponโ€ฆ keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    Untuk adik ehem2 sekali… Aiskrim paddle pop ๐Ÿ˜›

  8. Salam kak Yan,
    Banyak jugak hasil blogging kak Yan ek, blog hijau Daus tu… Harapkan Buffered je 7 tp hasil tak byk pon… keh3.. (trafik x byk..). Tahniah kak Yan, jangan lupa belanja aiskrim utk Aiman dgn Haziq, rezeki diorang.. haha

    1. Salam Daus, alhamdulillah rezeki. wah bnyk tu daus 7, tp tulah buff nie blh rasa masyuk bila trafik naik..time tu mmg best kan ๐Ÿ™‚
      insyallah harus blanja diorg…ehhee tuk daus sekali pun blh ๐Ÿ™‚

  9. wah tahniah kak yan..memang teruja tengok iklan berklip2 dekat dalam blog ni.. alhamdulilah lepas antar tiket dekat nuff dapat juga 2 BE 2 hari yang lalu.. kira g bodek nufflah .hehehe

    1. alhamdulillah terima kasih jugak kat nuffnang sebab tak jemu nak bagi buff kat blog nie ๐Ÿ™‚
      tahniah jugak buat ahm sebab dpt 2 buff baru…ehhee pandai yee bodek ๐Ÿ˜›

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge