Rxlite dan Coklat Bar Attain (Crave Blocker)

Salam semua, minggu nie badan tak berapa sihat sikit, kemalasan melanda jiwa, betul-betul malas tahap cipan, kerajinan tu memang ke laut arr, lepas tu pulak memang kuat tidur sekarang nie..hahaha adooiiii MALAS! tapi syukur alhamdulillah dah ok sikitlah, maybe perubahan hormon kot *sedapkan hati je* sejak duduk kampung hari tu sampailah sekarang berat badan banyak naik, fuh!! bencik giler…now nak cover balik..huhu, apa lagi layankan benda kat bawah nie jelah…hehehe πŸ˜›

Dua produk atas tu yang tengah ambik sekarang, ekceli rxlite tu sebelum puasa lagi beli 2 kotak tp minum sekotak aje, then ada lagi sekotak nie perabis ajelah, rasanya memang sedap, perasa coco, insyallah kalau abis nak beli lagi…ngggee~~ dan kotak yang lagi satu tu ialah coklat bar Attain produk dari Canada, yang nie my en.hubby yang belikan, thanks yea dear. Coklat bar nie tujuannya menyekat selera makan kita secara Β neutral dan secara tidak langsung boleh menurunkan berat badan.

Cara pengambilan kedua-dua produk nie tak susah pun, tak perlu berlapar, apa yang perlu cuma menggantikan sarapan pagi dan tengahari dengan rxlite, tapi kalau ikut Yan, pagi memang Yan ambik sarapan sedikit sebab badan perlukan tenaga nak buat kerja-kerja rumah, then tengahari baru Yan ambik Rxlite, petang makan snack coklat bar tu, dan malam sekali lagi minum Rxlite. Syukur alhamdulillah setakat nie tidak ada kelaparan yang melampau, dalam pengambilan Rxlite boleh je amik makanan macam biasa tapi kena kurangkan yang berlemak, berminyak dan berkarbohidrat yang tinggi.

Sauna pun dah start buat balik, rimas wooo badan naik mendadak macam nie, rasa rendah diri tu menggunung…adoiiiyaiii..Ya Allah kuatkan semangatku! memang dalam bab-bab diet nie memang Yan failed, apa yang perlu sekarang cuma kawal pemakanan dan ambil dua produk nie. harap-harap sedikit sebanyak dapat meringankan sikit berat badan nie..ehehe…

Nota Yanmie : Adoiii Open House sana sini… πŸ˜›

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

20 Replies to “Rxlite dan Coklat Bar Attain (Crave Blocker)

  1. salam, terbaca your blog pasal attain craveblocker. FYI, kalau berminat, i memang supply the attain craveblocker chocolate bars. memang yummy and senang nak consume. if berminat, bole email me at lynginovi2@yahoo.co.uk πŸ™‚

  2. salam,k.yan.. dulu zie amik rxlite, berat ok, ada turun sikit, tapi sekarang zie dah tak mkn rxlite tu. Berat zie pun tetiba naik sekarang ni. Overweight bila kira bmi. huhuhu.. mcm tak leh tinggal lak rxlite tu..

    1. salam zie, sblm nie akak amik 1 kotak oklah tak lapar, malah bertenaga..cuma time tu xde timbang berat sblm dan selepas so mmg xtau..ehehe
      skrg kakyan pun dh terlebih bmi nie..bnyk gak..huhuu sedeyyy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge