Laporan Trafik blog bulan 8

Salam semua, hari nie 1hb time untuk update performance blog ini, bukan untuk tujuan menunjuk tapi untuk pembakar semangat buat diri sendiri. Alhamdulillah blog ini buat pertama kalinya mendapat Pageviews sebanyak 129,826 dan Unic Visitor sebanyak 58,499. kalau boleh tukar dengan duitkan best πŸ™‚

Yan nie jenis tak selalu intai Google Analytics nie, selalu duk tengok kat getclicky je keywords apa yang tengah top. masuk-masuk dalam tu terkejut uu Pageviews untuk blog ini mendapat 129,826 dan Unic Visitor 58,499. terima kasih semua yang pernah singgah ke blog ini. Tanpa korang semua tak dapatlah merasa trafik macam nie πŸ™‚

Top Traffic Source

Gambar atas adalah entry yang paling banyak di selak pada bulan 8 melalui getclicky. macam biasa fresh content yang menumbang banyak trafik ke blog ini.

Alhamdulillah Google search queries pun meningkat untuk bulan 8 nie.

Terima kasih sekali lagi buat mereka-mereka yang pernah singgah kesini. jangan segan-segan untuk singgah kembali πŸ˜›

Nota Yanmie : Hati riang gumbiraΒ πŸ™‚

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

41 Comments on “Laporan Trafik blog bulan 8”

  1. For those of you who are purchasing Taps,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Taps,Kitchen Taps or Shower Taps etc, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Taps lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

  2. Syukur la kak…ahahaha… moga dengan rangkaian baru YanmieOnline nih akan menyemarakkan lagi traffik akak..ahahaha… but then, saya rasa akak patut wat tutorial la untuk ping tu… blurr plak saya.. πŸ˜›

  3. Pingback: pligg.com
  4. wahh.. cayalah akak.. 50,+++ uv tu.. memang satu angka yang besar.. apa rahsianya? trafik dr search engine paling bnyk plak tu.. moga bulan dpn akan meningkat pd 100, +++ plak ye.. goodluck

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge