Ost Noktah Erna – Adinda Lah Ahmad

Salam semua, lega rasa hati bila 12 rakyat malaysia yang di tahan oleh tentera israel telahpun di bebaskan. oklah tadi dapat komen dari seseorang yang masuk melalui en.google, kesianlah pulak dia nak lirik lagu noktah erna tu, so disini Yan kongsikan OST Noktah Erna bersama untuk kawan-kawan yang lain jugak.

See, kawan kita nie agaknya minat sangat dengan Drama Noktah Erna nie ๐Ÿ™‚ siap request tajukย  tema lagu Noktah Erna siap dengan lirik lagi, komen adik nie korang boleh baca kat SINI jugak. Ok dik, sini akak kongsikan yea..enjoy…

Lirik Lagu Adinda

Malam pertama sangat sempurna
Duhai adinda sungguh jelita
Selama ini hanya kau yang ku tunggu
Bukannya rahsia di antara kita
Semakin membara jiwa gelora
Selama ini hanya kau di hatiku
Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Apa saja yang kau mahu

Chorus
Semua untukmu oh adindaku
Dengarlah rayuan di hatiku
Sesungguhnya aku mencintaimu
Selalu di hatiku memanggil namamu
Oh adindaku oh adindaku
Semua kerana kerna kamu
Engkaulah permata hatiku
Suluh menyinar hidupku
Yang selalu menerangi hari gelapku
Nantikan dinda yang satu
Tak akan pernah ku jemu
Semakin hari semakin ku rindu
Tak mudah ku melupakanmu
Hanya engkau yang ku perlu
Bayang-bayangmu masih menghantuiku
Kamu selalu dihatiku
Semua yang kau mahu

Ulang Chorus
Walau berjauhan
Suaramu mengakhiri penantian
Tabah mengharungi cinta
Semua dugaan Maha Esa
Ulang Chorus
Lirik/Lagu โ€“ Lah Ahmad

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

17 Replies to “Ost Noktah Erna – Adinda Lah Ahmad

    1. citer slot samarinda di tv3 lakonan rita rudaini, aksha, awal ashaari…
      adamaya mmg layan jugak x pernah miss pun…best gilak!!

      eh catzer?? mcm biasa je tgk nama nie ๐Ÿ™‚ kt kelab diet kan?? tul tak??

    1. ha ye budak tu nak..so bg jelah..sharing is caring ๐Ÿ™‚

      ok koz akak selalu je ke blog koz tu tp x tggl jejak..mmg bnyk perubahan kt blog koz, nnti kakyan tggl jejaklah senang sikit koz tau kakyan ada dtg ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge