NoBody – Wonder Girls

Salam semua, petang-petang macam nie seronok layan clip kat youtube. Petang nie layan clip No Body dari Wonder Girls tak tau dah berapa kali asyik main clip yang sama..ehehe kelakar, sebenarnya dalam handset Yan pun ada clip No Body nie, adik Yan yang tolong masukkan masa Yan balik kampung hari tu.

Kelakar betul tengok clip nie, sebabnya penyanyi asal tu dia tak tahan nak buang air, so dia pegilah tandas sekali tu lama pulak dia kat tandas, dah tu   pulak tisu dah abis…ha naya dia kat dalam tu, nasib baik ada wonder girls nie take over…ehhee

Jom Layan yea…best tau!!

Bestkan tengok Wonder Girls nie menari, serentak je semua. Muka pun comel-comel. korang teringin nak nyayi tapi takde lirik?? jom layan lirik lagu no body nie yea 🙂 nyanyi sama-sama Yan tau 🙂

Songwriters: Park, Jin Young; Rhee, Woo Seok

You Know I still Love You Baby.
And it will never change.

I want nobody nobody But You, I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo nigaanimyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

Nan silheunde wae nar mir eonaeryeogohani jakku naemareun deutji anhgo
Wae ireohge dareun namjaege narbonaeryeo hani eotteohge ireoni

Nar wihae geureoh dan geumar
Neonbujok hadaneun geumar
Ijen geuman haeneon nareur aljanha wae won hajido anhneun georgang yohae

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo niga animyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo niga animyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

Nan joheun de nan haengbok hande neoman isseu myeondwae deo baral geeopt neunde
Nugur mannaseo haengbok haran geoya nan neor tteonaseo haengbok harsueopseo

Nar wihae geureoh dan geumar
Neonbujok hadaneun geumar
Mari andoeneun mari ran georwae molla niga eopsi eotteohge haengbokhae

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo niga animyeon silh eo
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You

Nandareun sarameun silheo niga animyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

I don’t want nobody body body.I don’t want nobody body
Naneun jeongmar niga animyeon niga animyeon silhdan maryaa~

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo niga animyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

I want nobody nobody But You I want nobody nobody But You
Nandareun sarameun silheo niga animyeon silheo
I want nobody nobody nobody nobody

(RAP)
Back to the days when we were so young and wild and free
Modeunge neomuna kkumman gatatdeon geuttaero doragago sipeunde
Waejakku nareur mireo naeryeohae

Why do you push me away. I don’t want nobody nobody

.

Amacam korang nyanyi ok tak? ada terbelit-belit tak lidah? hahaha, jangan jadi macam Matsalleh cakap Melayu sudahlah yea, kelakar…ehehe 🙂

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

25 Comments on “NoBody – Wonder Girls”

    1. oh yeker…bak ler mai lirik yg betul. lirik nie amik dari mylirik. takkan dia bg salah kot…saya kurang fhn sbb nk menyebut pun nak terbelit lidah 😛

  1. try tgok vc Girls’ Generation a.k.a. SNSD plak. grup korean, sama dgn wonder girls.
    vc Oh!, Gee, Tell Me Your Wish, Run Devil Run antara vc SNSD yg best2x
    😀
    Hana minat giler ngan lagu2 korea/japan

  2. mmg super wonder girl r… ari tu layan video budak kecik menari berbackground kan lagu ni, mmg super lawak… keh3… Pandai org jepun wat video clip utk lagu dia’orang kan… hehe

      1. ah,tapi dia ni ramai sangat.. kalo menyanyi tak tau nak tngk sape. sume lawa2..
        hehehe
        .-= ProPiTo.com´s last blog ..Keputusan Konvokesen April 2010 Politeknik PSIS =-.

        1. ha yelah 5 org tapi cun2 semua..hehehe, tang menari tu yg suka tengok serentak je semua.

          eh kat blog takde shoutbox ke? puas yan cari…ehehe, btw welkam to the club dan tahniah dh merdeka dan berwajah baru..wah bnyknye *dan* hahhaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge