Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline

Salam semua selamat pagi, semalam kerja Yan duk Asyik perhati keywords dan trafik yang masuk ke blog ini aje, macam-macam keywords yang masuk, kelakar betul! ada jugak orang search keywords-keywords macam tu. Sebelum tu Yan dah gelak-gelak dulu dengan kawan-kawan kat Twitter..ehehe

Semalam sebanyak 730 keywords yang masuk ke blog ini, malah pernah satu hari tu keywords yang masuk hampir mencecah 2K 🙂

syukur masih dapat mengekalkan 1K Unic Visitor kat blog ini.

Oh ok, nak cerita pasal keywords kan..memang kelakar giler, tak larat nak selak balik. Yan kongsikan mana yang Yan jumpa je..yang lepas-lepas tu malas nak selak, penat dari subuh tadi selak tak abis-abis..hahaha layan yang bawah nie je yea 🙂

Ada orang search keywords “Cerita bodoh kat TV3” , hahaha nak pecah perut gelak semalam dengan Darkbatman, ada jugak orang yang search keywords tu kan, kalaulah TV3 tau maunya tak kecik hati..ehehe

Ada jugak orang nak tahuberapa income redmummy kat sini, weh salah tempatlah, pi kat SINI…ehehe

Yang nie pulak keywords “Kilatkan kasut guna pisang” wakakaka semala dah gelak nak pecah perut dengan Anarm kat twitter, bila masa pulak ada petua kilatkan kasut dengan pisang yea?? ada-ada je diorang nie, harus korang cuba lepas nie…ehehhe

Hotel Mania yang bangang…hahaha semalam Yan dah entrykan kat SINI, kesian kat TV3 kan..kalau tau nie mesti kecik hati..ehehe

Keywords nie lagilah ntah apa-apa diorang cari..hahhaa “Kenapa Siput Babi jalan lambat” sebenarnya tu entry pasal bodoh-bodoh Yan dulu..hahaha

Nota Yanmie : Bila selak balik Entry dulu-dulu yang diorang search tu, kelakar pulak sebabnya zaman dulu-dulu berblogging, tulisan warna wani, center, blinking sana sini, emoticon sana sini…wakakka, ingat kalau rajin nak perbetul semua tu, kelakar pulak…ehehe tak sangka blogging boleh mematangkan kita..ekekeke

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

32 Replies to “Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline

  1. masukan lah related post kat bawah entri tu pasti akan keluar posting dulu-dulu yg kena mengena dengan entri terkini boleh jugalah kami jengok2 entri dulu2 blog ni

    1. Salam bro, ingat mmg dh lama nk masukkan, tp ada entry yg nk kena edit sikit, sbb zaman blogging 3 thn lepas mmg kelakar, tulisan blinking sana sini, x justify, emoticon merata2…serabut tgk..ehee, nnti dh ok sikit saya psg plugin related post tu 🙂

  2. kelakar lah hehehe. tapi dulu saya pernah dapat keyword yang agak2 menakutkan.. “bagaimana nak membunuh dengan senyap dan cepat”. siapalah agaknya yang cari keyword macam tu.. huhuhu………..
    .-= qimie´s last blog ..Hidup dalam Dunia Yang Penuh Persepsi!! =-.

  3. Assalamualaikum,
    Keyword Siput tu mmg lawak, wakaka… sape la yg cari tu kan… ekeke… btw, pasal kenangan blogging tu, bila bca semula penulisan kita… rasa mcm nk delete je yg lama kan, malu woo… mula2 center, blink2 dan mcm2 lg… mesti akak igt lg blog daus time dulu2 kan, mcm blog girl punya, wakaka…

    Ingat Hijau : Ingat Daus
    .-= Dauspozi´s last blog ..4 Drama Bersiri Terbaik Di Malaysia =-.

    1. Walaikumsalam Daus…hahha smlm selak entry lma2 mmg kelakar..ingat nk amik masa nnti nk edit blh entry2 lama, malu pulak nk tgk blk..hahaha

  4. wah,masyuk akak..saya semalam pun lepas2 skit je angka seribu…hik3..tup2..dah nak kena bersara….tak sempat hanis blajar ngan akak..huhuhuhu…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Selamat Tinggal Dunia Blog =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge