Entry Khas untuk Aiman

Salam semua selamat berhujung minggu, hari nie tak kemana sebabnya en.hubby keje, so lepak-lepak rumah sahaja layan TV sambil-sambil blogging depan TV dan macam biasa jadi cikgu kepada anak-anak. Petang nie online tumpang Meja belajar anak-anak…ehehe

Tetiba tadi Aiman ada permintaan, macam nie katanya :-

Aiman : “Ibu, boleh tak Amik gambar eyman tengah menulis?”

Ibu/Yan : “Ha..nak buat apa??”

Aiman : “Nak masuk dalam laptop ibu macam semalam tu” rujuk entry INI

Ibu/Yan : “Oh…abang nak masuk dalam blog ke?”

Aiman : “Haaa yeaaa…Aiman nak!!!” *dengan nada bersemangat*

.

Itulah antara perbualan kami tadi, ehehhee…tak sangka pulak Aiman suka masuk dalam blog, sebab selalunya semua gambar-gambar dia Yan amik candid je, Aiman tak suka amik gambar, tetiba petang nie siap request nak masuk dalam blog…ehehe So layan ajelah yea my hero kecik 2 orang nie 🙂

Tekun aje aiman time nie 🙂

Tengok aje pensil yang Aiman guna tu, sampai ada yang patah-patah 🙂

Riangnya rasa hati tengok hero yanmie ini gelak mengekek, masa nie Aiman duk ajuk lagu Dato’ M. Daud Kilau..*senyumlah..senyumlah..ahai..awek* penpandai je Aiman ubah lirik dan senikata lagu tu..hahaha, Haziq pun suka dengar Aiman menyanyi 🙂


Video nie dah pernah publish dulu..Yan sharekan lagi sekali disini :), Sila abaikan keybord Lapto yang dah tercabut itu..ehehe diorang punya kerja 🙂

Ok Aiman sayang, ibu dah entry…malam nie tido awal yea 🙂

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

10 Comments on “Entry Khas untuk Aiman”

  1. dia pon nak enterframe gak yan cam faheem … rajin dia lepas ibu dia belikan meja baru
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

    1. entry nie dia request tghari td kak masa time sambil2 tgk nona 🙂
      saja suh dia tido awal sbb siang td xde tido…xde maknanya benda lain..hahaha hubby keje lah…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge