Road Trip with My Broadband

Salam semua, teringat masa balik kampung dulu, punyalah seksa nak online..huhu, now kalau balik kampung nak bawa je balik wiggy is tiny tu, khabarnya sekarang nie wiggy adalah antara  plan dari P1 Wimax yang sedang hangat di pasaran, hati rasa teringin pulak nak rembat satu, sekurang-kurangnya bila berada dimana-mana boleh je online, terutamanya bila berada dikampung, bolehlah online disana nanti

Nak-nak pulak Yan nie memang payah nak berenggang dengan laptop, memang sesuai sangatlah kalau usung sekali WIGGY is tiny tu 🙂

Apa yang menariknya tentang Wiggy is tiny nie, rupa bentuknya yang sangat comel, kecik je macam pendrive usb, memang senang sangatlah nak bawa kemana-mana, so dah takde alasan untuk tidak online dan apa yang penting tak perlu dan tarik kabel bagai…ehehe 🙂

Ada tiga jenis Plan Wiggy yang boleh kita pilih iaitu W1GGY 59, W1GGY 89 dan WIGGY 129. ketiga-tiga plan ini menawarkan  modem percuma macam gambar kat atas tu, so cute 🙂 dan yang paling penting tidak terikat dengan kontrak macam broadband yang lain-lain tu,  yang paling Yan suka 🙂 So tunggu apa lagi jom sama-sama kita rembat Wiggy is Tiny nie yea 🙂

Untuk keterangan lanjut boleh ke sini http://www.p1.com.my/


Project Alpha Season 2

Episode 8

Episode 9

Episode 10

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

20 Replies to “Road Trip with My Broadband

  1. Pingback: uberVU - social comments
    1. thanks eyri, hahahaa silalah jeles lg tgk template nie, bnyk jugak masa dulu kakyan abis dgn template nie sampaikan pernah satu hari tu dan nak tukar sbb berantakan semua coding2..hahaa

      sib baik dengan tekun mengedit dptlah perbetul blk…ehehe

  2. baru jek rembat celcom bradband semlam kak..heeh kes nk online selalu walopon diamana berada,.,,typ P1 Wimax ni cam xbape best kot..line xbape meluas lg..
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Sape cakap keje kat CC ni xpenat, xtension heh?:: =-.

    1. betul tu ada broadband senang sikit nk online kt mana2 kan 🙂
      kat umah kakyan yg betul2 kt bandar nie pun xde liputan P1 Wimax, tp kat kg en.hubby ada pulak..tu yg rasa mcm nak amik so sekurang2nya blh lah tenet kt sana, nak dial up payah..huhu selow giler

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge