Layan MUSC Drag Challenge di Cyberjaya

Salam semua, hujung minggu baru nie Yan dan 3 orang hero ke Cyberjaya, kami tengok MUSC 2010 drag challange. Nak masuk sini 1 kepala kena bayar Rm6.oo tapi disebabkan kami naik kereta so diorang charge 1 kereta sekali masuk RM10.00, nak tahu kami memang minat dengan dunia permotoran nie, sila percaya!! ehehe, oklah jom layan gambar yea ­čÖé

Gambar pinjam dari En.Google

Ramai sangat orang datang tengok MUSC Drag Challenge nie, yelah sebabnya bukan tiap-tiap minggu ada, selalunya en.hubby tau dari tempat dia berforum kat Nismoclub, geng-geng diorang ada masuk MUSC Drag Challenge nie, dan selalunya menang, yeayyy!! ehehe

Drag nie start pukul 2 petang sampailah besoknya pukul 3-4 pagi, kalau yang bosan tu tak tau nak buat apa bolehlah layan lama-lama lepak sini, tapi kami takdelah macam tu yea, banyak lagi keje lain nak buat…ehehe

Masa nie tak ramai lagi yang datang, maklumlah takde tempat berteduh, so haruslah panas. Ramai yang datang time cuaca dah redup-redup, macam kami dah petang sikit baru datang sini,  gelagat orang pun macam-macam..

See haziq pun nak tengok dekat-dekat jugak, memang riuh betul budak-budak nie tengok drag,  maklumlah Ayah dan Ibu diorang minat permotoran so haruslah anak-anak pun turut sama minat.

Sebelum balik rumah sempat lagi snap gambar haziq, tetiba lah pulak Yan rasa Yan pandai snap gambar…hahaa suka sangat tengok gambar nie, kiut

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

12 Replies to “Layan MUSC Drag Challenge di Cyberjaya

  1. hahaha,akak nak cakap ni je..betis sapekah yang seksi tu?
    .-= cikmin┬┤s last blog ..Asmaradana-Samarinda TV3 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge