Jom Hit kaunter yanmie dan menangi RM50.00

Salam semua, memandangkan bulan nie Yan menang 4 Contest, dengan ini Yan ingin berkongsi kemenangan tersebut dengan pembaca blog Yanmieonline.com,  Tapi sebelum itu, ada syarat kecik untuk korang follow yea:-

* Korang mestilah pembaca diblog ini yang pernah meninggalkan jejak, Yan taknak pemenang tersebut adalah Silent Reader, tak best wooo!! *tak kenal, tau-tau cakap dapat hit no tu, memanglah pelik sebab tak kenal..hahaha* so tunggu apa lagi jomlah kita be’ramas’ mesra 🙂 pada yang tak pernah meninggalkan jejak silalah tinggalkan jejak korang untuk melayakkan korang join Hit Kaunter ini 🙂

* Korang boleh gunakan kaedah F5 banyak kali, terpulang dengan korang, cara rakus menekan F5 pun takpe…ehehe yelah kan benda nie rezeki masing-masing, kalau F5 banyak kali pun kalau bukan rezeki nak buat macam mana? redha ajelah kan..ehehe

Ha tu je syaratnye..simple, bukan nak suruh follow ke, buat entry ke, upload banner ke, nak suruh korang tinggalkan jejak je kat blog nie  untuk kita lebih mengenali antara satu sama lain, see simple aje kan 🙂

Sila Capture No bawah dan emailkan ke yanmieonline@gmail.com

78821

wang tunai RM50.00 menanti untuk ke akaun bank korang

.

Note : Kalau sudi Tweetlah sekali entry nie yea 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

80 Replies to “Jom Hit kaunter yanmie dan menangi RM50.00

  1. hohohoho, kena capture rupanya.. mati2 aku ingat kena copy paste no. tue.. kalo tak dah lama aku tipu.. haha,,

    haish, 5 kali refresh tak dapat lagi nie… best la ko dapat ping ye? haha, naik pageviews..

    okeh2, 5 F5 untuk kali kedua plak!

    1. salam,

      hahaha kan dh kata simple je xde nk entry bagai, upload banner bagai…ehehe just hit kaunter tu je.

      rasanya bsk lusa nie ada pemenang lah kot 🙂 so gud luck yea 🙂

    1. salam liza, kalau tengok mcm jauh tp yg duk hits tu ramai jugak, so kena selalu jenguk barulah tak terlepas 🙂 gud luck yea….

  2. nak join bley x yan hehe… tapi lambat lg ni esok la kot baru naik no tu 😛
    .-= ifti´s last blog ..Kemurungan Punca makan ikut nafsu =-.

    1. abg ensem takyah tunggu bsk, hits je mlm nie sensorang mana tau leh dpt..haha bnyk tu 30k lebih 🙂 blh kejang jejari tu..kikiki..gud luck yea 🙂

  3. wah kak yan pn wt jackpot gak..best ni n lumayan plak 2..huhuuh..duk lepak kt blog aie x bertuah gak mieran ni..malas da lepak blog dia..ahahah…

    1. ha ye sbb dh janji ngan diri kalau menang kontes nk share ngan salah seorang pembaca blog 🙂

      hehe..takpe cuba kt sini pulak yea, gud luck 🙂

        1. ha ye nk bg lah nie, sila tekun f5 dan tengok betul2 no tu takut x perasan..ehehe 🙂 rasa mcm mlm nie blh ada je pemenang nie 🙂 laju je kaunter nie, sekali f5 ratus2..hehe..

          1. mmg laju la counter kak yan..x sempat nk capture..smlm bru 4k lebih..ni da 7k lebih..huhuhu..3k lebih x smpai 24jam..pergh mantap la

  4. ingt dh kena..upenyer no leh.ahahhha
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Golongan mana yang paling suke online ni heh!:: =-.

    1. ehhee, tu maksudnya capture no 78821 kat sidebar tu, kalau dapat no tu nnti email kat kakyan, hadiah rm50.00 🙂

    1. hahaha..silakan ngah memula kan sesi menangkap..sangat berbaloi okeh..
      .-= cikmin´s last blog ..8 pelajar MRSM positif H1N1 =-.

        1. haha takpe syarat contest nie pun nk suh orang tinggal jejak je 🙂 tak kira jejak baru atau pun lama..ehehe….

          silalah join…mana tau ada rezeki blh menang 🙂

  5. Tadikan, zida tengok kat sblah tu. Wahah mati2 ingat dah kena, sekali tgk ada satu lagi hit counter yg kaler kurang cerah tu. Hilang semangat. Kahkah ~

    1. hahaha kelakarlah zida nie, sbb kes mcm nie kat blog member ada yg slh fhm, org tu tgk tulisan merah tu ckp dia dpt capture no tu pedahal tulisan merah tu saje nk kasik alert je..hahaa

      masih jauh yang no tu…sila tekun ke mari yea..ihik…tp adiah bukan dr obersea mcm zida 🙂

      1. yan..ingat tak suatu ketika dulu..akak dah pernah kena sebab kita letak nombor contoh tu kat sidebar,diorang ingat dah kena..huahuahua..
        .-= cikmin´s last blog ..8 pelajar MRSM positif H1N1 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge