En.hubby belikan software lagi

Salam semua, Yan baru je balik dari KL dengan en.hubby dan jugak anak-anak, penat tak hilang lagi nie terus on lappy, hahaa punyalah tegar…*ehek…perasan sudah*

happy sangat petang nie sebab Yan ada software  baru, En.hubby belikan. Thanks dear, muuaahss..eheehe terover sudah! So sila jeles yea, nngggee~~

Yang nie DVD Software Digital Photo Creator with Adobe CS3 Collections..ai like, banyak sangat program dalamnye 🙂 lebih kurang macam DVD Scrapbook Yan sebelum nie, tapi yang nie lagi best!!

Yang nie pulak Yan dapat 3 bulan yang lepas kalau tak silap, lupa nak entry..hehee, En.hubgy hadiahkan Buku panduan Adobe Flash CS4 Professional berserta dengan CD sekali, tapi serius buku nie dah khatam berapa kali tapi tak mahir jugak guna Adobe Flash nie..hahaha, takpe akan diusahakan lagi untuk hasil yang lebih baik.

Akhir sekali, thanks buat en.hubby  sebabnya tak pernah jemu belikan segala software…maklumlah segala software tak boleh dipisahkan dengan Yan..haha, tak kisahlah programming ke editing ke..apa-apa ajelah, sebab Yan nie suka mencuba benda baru 🙂

So kalau ada sesiapa nak bagi Yan hadiah, better bagi software video editing ke, photo editing ke, Visual basic, HTML/Javascript ke…hahaha apa-apa ajelah…wah gitu!! ehehee…

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

25 Replies to “En.hubby belikan software lagi

  1. wah bestla en hubby memahami minat yan …tahu ape yan nak dan malah sokong ape yan buat
    .-= ifti´s last blog ..Future X-Cops 2010 =-.

  2. kakyan dulu amik course it ka?
    cekap bab2 software ni
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perkara Yang Selalu Terjadi dan Tidak Disukai =-.

    1. syukur alhamdulillah…ehee, mmg dah bnyk sangat software yang dia belikan 🙂 lagi2 akak suka try and error je semua kalau benda2 baru…ehehehe takpun blajar je dr en.google..skrg nie semuanya di hujung jari 🙂

      1. kak yan thu bnyak perkara dlm dunia blogging ni..mieran patut blajar ngan kak yan ni..sis dahlia da byak bntu mieran gak..dia da mcm mentor mieran la..heheheh

          1. sikit pn xpe..ilmu ni kena ambik skit2 dlu..kalau ambik gedebk byak terus susah gak..huhuhu..milo ais 2 la, kak yan 1, mieran 1..hahaha

  3. Tahniah kerana dapat suami yg memahami minat yan,akak cuti blogging jap ni yan,tangan akak makin serius ni,kene refer pakar xray,dah pulak akak demam selsema hari ni.tolong tengok2 kan ‘rumah’ akak ye yan.
    .-= cikmin´s last blog ..Adamaya slot akasia tv3 episod:9 =-.

    1. terima kasih kak, syukur alhamdulillah 🙂
      lorr sakit tgn hari tu x elok2 lg ke? hem takpe nnti yan tlg tengok2kan umah akak ngan faheem sekali 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge