Blog Yanmieonline.com di review lagi

Salam semua, selamat menjamu selera..wah!! apa menu korang hari nie? mesti sedapkan…ekeke sebenanrya bukan nak cerita pasal menu lunch tapi nak cerita pasal Blog bertuah ini di review lagi untuk kali ke 3, serius Yan sangat happy 🙂

Yelah cuba bagitahu siapa yang tak happy bila blog korang di review? nak-nak pulak yang review blog tu memang minat betul dengan blog korang, setiap masa dan ketika dia stick je kat blog korang..ehehe *see perasan sudah!*

Oklah kali ini blog Yanmieonline.com di review oleh Aie dari blog Darkbatman.com, terima kasih yea aie ko dh review blog aku nie, terharu wei..tak sangka pulak ko sayangkan blog Yanmieonline.com nie 🙂

Nak tau apa yang Aie cerita pasal blog Yanmieonline.com ini? jom terjah ke SINI dengan tajuk Entrynya

!!..Belog Kesayangan: yanmieonline..!!

So sila percaya yang Aie memang sayangkan Yanmieonline.com, siap skodeng lagi blog Yanmieonline.com nie pukul 3.00 pagi…hahaha kantoi!

Oh yea sebelum ini jugak blog Yanmieonline.com pernah direview oleh Mus dan Daus, boleh baca kat SINI dan SINI

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

27 Comments on “Blog Yanmieonline.com di review lagi”

  1. blog kakyan mmg best pun
    suka hijau. rasa fresh ja
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  2. xde orang nak review blog saya ke? hehe… dulu mr ben ashaari dah pernah review skali. 😀
    .-= Amir´s last blog ..Filem Gay Pertama Malaysia =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge