Terima Kasih Na O Mei

Salam semua, entry nie pagi tadi lagi Yan nak publish tapi asyik tertangguh je sebabnya sibuk duk ikut perkembangan hal blogger memplagiat entry Khai…hehee boleh baca juga thread yang Kakjie create kat SINI

oklah dah-dah Yan nak hapdate cerita hari ini pasal keywords Na O Mei yang singgah ke blog Yan. boleh tahan jugak trafik dari keywords Na O Mei nie, memang tiap2 hari ada je keywords nie masuk…cekidaut…

Gambar atas nie menunjukkan himpunan keywords dari Na O Mei pada bulan lepas, memang kagum sekejap dengan trafik dari google dengan menggunakan kandungan dari keywords Na O Mei.

Memang Yan perasan ramai yang masuk sebabnya kat Entry INI ramai yang tanya pasal lagu-lagu dalam drama Na O Mei, Yan sendiri pun masih tak tahu kesemua tajuk lagu tersebut. korang kalau tau sharelah kat sini yea…hehhe kot-kot boleh dijadikan satu entry…nnggee~~

Terima kasih Na O Mei…hehee…trafik bnyk masuk dari keywords Na O Mei

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

18 Replies to “Terima Kasih Na O Mei

  1. waaaa… keyword seksi tue… laku kat google nampak.. mintak izin nak curik bleh?
    .-= samanosuke_04´s last blog ..Sikit Follower Twitter? Jom Retweet! =-.

  2. Ramai gak peminat citer Na O Mei ni kan, tu ler untungnya tulis sinopsis…
    Blog daus ramai datang dari keyword citer Dyesebel….

  3. wah bestnye banyak trafik masuk. tak sangka ramai rakyat malaysia minat na o mei ye? hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Pekerja Farmasi Tak Bertauliah =-.

  4. salam yan..yang akak ni pelik la pulak..sebab tak terikut cite ni..masa memula puteri sarah berlakon tu akak tengok..pastu dah ada second generation terus tak tengok pulak..malam ni tak sabar nak tengok asmaradana pulak.. 🙂
    .-= cikmin´s last blog ..Asmaradana =-.

    1. salam kak…citer nie mmg best 2nd generation pun sama je cuma pelakon je tukar..nasib baik pelakon yg tukar pandai membawakan watak..xde beza watak na o mei muda ngan na o mei tua…kelembutan masih sama..hehe..tu yg x pernah miss tgk tu…
      .-= yanmie´s last blog ..Terima Kasih Na O Mei =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge