Menjawab TAG dari Bro Kulanz

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan…

1. Siapakah diri anda di rumah?
– ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles*

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
– Seorang yang sangat baik hati dan peramah..ekeke…see perasan sudah!

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Tak yah banyak, dapat yang satu nie pun dh cukup, Nak baby girl…huhu~~ payah betul nak dapat, hahaha puas dah bekerja keras..opss!!

4. Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Suhelmi atau nama glemer Mie

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Ya Rabbi 5 aje ke?? ada banyak nie…hehee, ok paling best bila hubby suka bagi kejutan contohnya jalan-jalan kat Mall tetiba ajak masuk kedai handphone, kedai komputer, kedai emas, kedai baju-baju dan cakap kat Yan ” Pilihlah nak yang mana…hehehe* korang sila jeles ok!, my hubby tak kedekut orangnya. Yang best duduk rumah jaga anak-anak pun boleh dapat gaji, dah tu gaji sama macam Yan keje kat opis dulu..hahaha. Dah-dah, kang ada yang jeles pulak baca pasal en.hubby Yan nie…kikikiki *terlebey sudah*.


6. Bila tarikh anda couple?

Alamak yang nie tarikh lupa..hehee, sebabnya blind date ­čÖé tapi dalam bulan 10, 2002 masa nie Yan masih bergelar seorang pelajar kolej yang gatai bercenta ngan en.hubby..haha, pengakuan ikhlas tu…sila percaya!

7. Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Hem apa yea?? rasanya masa kami eksiden jatuh motor merempit, tapi bila ingat balik jadi kenangan manis pun ada..hehe

8. Lagu tema cinta anda?

Ehek..takde lagu-lagu tema sebabnya en.hubby bukan jenis jiwang, huhuhu…

9. Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
– hahaha nak perut en.hubby buncit sikit, boleh gitu..hahaha

10. Tag 10 rakan ada yang lain

Rasanya kalau Yan TAG sesiapa nie mesti ada yang merungut..hahaha, ok kali nie semua terselamat…ekekeke…next time pasti Yan TAG..hehehe

Psstt!! thanks to Bro Kulanz sebab sudi TAG, orang kata kalau orang tu TAG kita maknanya dia suka kawan ngan kita…ekekke..tengkiu!


About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

27 Comments on “Menjawab TAG dari Bro Kulanz”

  1. sweet sesangt….kn gan tag hr tu..tp xder jwpn best..sebb lom kawen n xder bf..hahah
    .-= eiyda┬┤s last blog ..eiyDa:: Best ke ada Blog dan bergelar Blogger:: =-.

      1. bwekkss..mn der…anarm tipooooooooo…hahahah =p
        .-= eiyda┬┤s last blog ..eiyDa:: Best ke ada Blog dan bergelar Blogger:: =-.

  2. wow..memang tak kedekut la hubby yan tu kan..sula buat kejutan lagi..abg ni kena bgtau dulu..jadi kejutan tu mcm tak terkejut la dah..hehehe…selalunya akk yg suka bg kejutan kat dia.. ­čśŤ
    .-= cikmin┬┤s last blog ..Selamat Ulang Tahun ke-9 Nur Yasmin Farzana =-.

    1. ye kak mmg betul hubby yan mmg xkedekut!! itu yang yan suka…hehehe, nak apa2 semua blh dpt tp jenis yan x suka meminta2 kak…itu dia sendiri fhm..hehehe, tp hubby x reti bg surprise2 mcm org lain mcm bg2 hadiah ke, hubby x reti..yang dia reti bawa jln2 then suh pilih mana yg yan suka…nnngggee~~

    1. hahhaa…takdelah daus bkn rempit betul2..memain je tu..rempit ngan en.hubby je..hehehe, ehek daus pun setuju yea kakyan peramah…tengkiu! terlebey sudah..nnggee~~

  3. laaa.. yanmie perempuan ke? sorry sblm ni ingat lelaki… hehe.. baru baca about me. kena panggil kak yan la ni instead of bro yanmie. haha…
    .-= Amir┬┤s last blog ..Semakan Panggilan Temuduga di Bawah Program Ijazah Luar Negara 2010 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge