Hot keywords dan Buffered ke 25 dari Nuffnang

Salam semua, hari nie buka website nuffnang, macam biasa benda yang Yan cek dulu adalah keywords yang masuk ke blog Yan. Cek kat analytics keywords nuffnang je, malas nak masuk direct admin..hehe terkejut jugak sebabnya hari-hari ada keywords dari Hotel Mania dan Drama Na O Mei. Ramai betul yang cari info pasal 2 drama nie. Jom tengok graf bawah nie.

See ramaikan yang mencari info pasal Drama Hotel Mania dan Drama Na O Mei nie.

psstt!! yang bestnya tadi cek kt earning boleh tahan jugak, dah boleh sangat nak cashout untuk cek ke 3…ekekeke, tp biar jelah dulu, nak layan buffered yang baru nuffnang kasik, Mr.potato buffered ke 25…sila jeles..hehehe

ehek…tengkiu nuffnang…lebiu..mmuaahs…

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

24 Comments on “Hot keywords dan Buffered ke 25 dari Nuffnang”

  1. saya minat drama Hotel Mania tu kak yan tapi drama Na O Mei dah lama x tengok… nak tengok kena tgk online je…
    .-= Amir´s last blog ..(GAMBAR) Adelaide Festival 2010: Northern Lights =-.

  2. salam yan.
    tahniah sebab dapat buffered lagi.
    kakchik baru tadi terlihat sebentar drama hotel mania tu, ingatkan rancangan budak2 ex-AF, tapi sebab sibuk nak dinner dgn suami, kakchik tak tengoklah apa ceritanya.
    kalau yan buat review drama menarik, tentu makin banyak trafik sampai ke sini hasil carian keyword.
    .-= kakchik´s last blog ..Bercuti panjang lagi… =-.

    1. salam kakchik, terima kasih..nuff mmg baik hati..hehehe, yan dua2 drama tu dh on off tgk sbb lately sgt bizi..lg2 kt kg aritu aiman je yg konker tv..huhuhu

    1. hehe…bufffered tu yg gitu2..haha..ntah klu nk citer kt sini pnjg berjela, tp blh selak2 page kt blog nie, aku ada buat entry pasal buffered tu *aku x kasik link sbb aku sdiri malas nk selak blog..hehehe*

  3. ping entri kt gengblogger terus direct sini..yehaaa!!! hidup yanmieonline..maju la blog untuk diri sendiri..takkan untuk sukan lak..ngeee…

    p/s yan…at 1am tonite..ada special event for our family member..yan teka apa??
    .-= cikmin´s last blog ..Setelah 58 hari =-.

    1. salam kak…hahahaa, tulah lepas ping td yan tgk entry akak duk atas entry yan, dh agak akak landing umah yan…hahaha..

      hem ada apa yea kul 1am tu??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge