Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi

Salam semua, sejak akhir-akhir ini ramai yang menanyakan Yan diruangan Shoutbox Yan. Pertanyaan yang macam kat  bawah ini:-

“Hai Yan, xpax tu buffered ke? dengar-dengar orang kata kalau pasang yang hijau nie nanti tak boleh dapat buffered, betul ke xpax tu buffered Yan??”

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih nyaman

Aduhai tengok ajelah gambar yang atas nie ok! inilah buktinya xpax yang menggedik-gedik kat blog Yan nie adalah ads CPM aka Buffered. Ads nie Yan dapat selepas Yan memasang si Hijau Katak. So siapa kata dengan memadukan Nuffnang tak boleh dapat buffered? buktinya Yan sendiri boleh dapat buffered selepas memasang Si Hijau Katak tu.

Dan untuk makluman ads X-pax ini adalah buffered Yan yang Ke 21 selepas semua buffered Yan metered. dan sudah pun di cashout kesemua earning sebelum nie malah cek pun dah terima 2-3 hari yang lepas, boleh tengok kat Entry SINI. masa cashout nie status masih geli-geli. But now kalau nak cashout earning kenalah tunggu cek sampai 60 hari…huuhuhu

Kalau korang nak tahu, ads buffered Xpax nie hari tu pengsan sekejap 2 minggu, ingatkan nuffnang tarik balik tapi minggu nie peliklah pulak sebabnya xpax tu kembali menggedik..hehhee…So Yan pun  bersorak ajelah tengok xpax nie menggedik…kikikiki…tapi tulah dah liat nak dapat buffered nie, kalau tak sebelum nie berderet-deret je buffered masuk..huhuhu.

So lepas nie kalau ada sesiapa yang tanya lagi pasal xpax Yan nie, Yan ketuk kepala ok!! hahaha,….gurau-gurau di pagi hari…Oklah harap jawapan ini dapat memuaskan hati kawan-kawan yang bertanya..opss!!!

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

52 Replies to “Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi

  1. Pingback: wah yan
    1. betul lanz…aku anggap rezeki je nie blh dapat…nuffnang sayang blog aku?? haha klu dia sayang dia dh kasik dh advetorial kt aku..wah! demand lak..hahaha

    1. salam f, wah terkejut gak bila f kata entry yan nie termasuk dlm entry populari hari ini kat GB…hehehe..mmg kontroversi betul sampai ramai yg terjah..hahaha

    1. salam murni..alahai rasanya kan kena rajin blogwalking kot, pastu konten kena fresh! erk…tp konten dlm blog yan nie biasa2 je pun…

  2. Kak Jie dah clear semua cash out, buffered pun…. skrg guna balik advertlets…sebenarnya kak jie guna advertlets lebih dulu dari nuffnang…skrg ni selesa pula dgn advertlets dan innity…tapi dediam sudah…hehehe mcm selalu

    nuffnang masih ada…tapi akaun lain blog lain…kak jie ada 2 akaun nuffnang ( 2 email ) utk blog2 lain…mmg sengaja asingkan.
    .-= Kujie´s last blog ..Kau Kata Gula Itu Manis, Adakah Semanis Kenangan Ini =-.

    1. salam kakjie, ha ye yan perasan kakjie psg blk adverlets dan innity tu…hehehe, tp kan kakjie..adverlets tu dgr member kata bermasalah dlm payment, member punya pending 2 bulan diorg x bayar..hem..ntahlah

      teringin jugak nk daftar dengan adverlets nie, nak jadikan ads tu sebagai alternate ads innity…hehehe
      .-= yanmie´s last blog ..Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi =-.

  3. Salam kak Yan,
    trafik kak Yan tinggi, sbb tu dpt gak buffered… hehe…
    Mmg kontroversi, hakhak…
    .-= Daus´s last blog ..Tanda-Tanda Korang Suka Blog Tersebut =-.

    1. salam yoy, nuff sdiri yg nk kasik. hari tu ada member terima email jawapan dr nuff, nuff kata advertiser tgk content blog..kalau ok dan bersesuaian baru diorg bg buffered tu…tp ntah lah, saya tgk content blog saya nie biasa je..tp rasanya trafik pun kena menten jugak kot.
      .-= yanmie´s last blog ..Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge