Hits keywords dari Drama Na O Mei

Salam semua, pagi nie Yan nak sharekan keywords yang Yan ambil dari Nuffnang yang kerap masuk ke blog Yan melalui Enjin carian Google, mulai bulan lepas hinggalah ke hari ini, tak putus2 keywords Na O Mei masuk ke dalam blog Yan. Mungkin ini disebabkan entry Yan yang kat SINI.

na o mei on google search

Mula-mula dulu masa buat entry INI ada jugak research tentang Drama Na O Mei nie, cari sinopsis tapi tak jumpa, masa tu tak masuk dalam google search lagi. Jadinya buat sinopsis sendiri tentang Drama Na O Mei nie…hehehe. Now tengok aje hits dari Drama Na O Mei, dah masuk kat google search, Fuh memang Mantap!! mana taknya cerita nie memang best sangat-sangat. So far tak pernah miss lagi tengok Drama nie.

na o mei

Alhamdulillah dengan menggunakan keywords Na o Mei TV3. Page Yan terindex pada 1st page google.

na o mei keywords 1

Hist keywords Na O Mei pada bulan lepas, banyak seh!!

na o mei keywords 2

yang nie minggu lepas punya hits

na o mei keywords 3

hits untuk minggu ini

na o mei keywords 4

Dan yang terbaru, hari ini pada pukul 8.51 pagi

Wow…ramai betul yang cari tentang Drama Na O mei nie, mana taknya cerita memang best. Rugi kalau tak tengok…hehhee, jom join Yan melekat kat TV tiap isnin hingga khamis, 6.30 petang di TV3…Ewah!! promo baik punya…hehehe

http://yanmieonline.com/2010/01/na-o-mei-slot-akasia-tv3/

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

19 Comments on “Hits keywords dari Drama Na O Mei”

  1. apa tajuk lagu dlm drama na o mei tu ekk? lirik dia yga ..;..meski aku..takkan pernah….selain dr lagu bisikan rindu,dosakah aku,n dinda..plz help me….hehe

  2. best ke na-o-mei?
    dah jadi tak best bila watak asal di tukar watak lain pada usia tua .. 😛

    Satu lagi … suami o-mei or Aisyah tu sengal .. kata sanggup susah senang bersama tapi bila mak dia cakap sikit dah senyap .. tak bertanggungjawab!
    .-= hydir´s last blog ..Siapa kata jadi Engineer seronok? =-.

  3. Wah,tahniah…suka design blog awak..kemas dan sejuk mata memandang..psst,pstt..jealouss….
    .-= eyriqazz´s last blog ..Di mana ada kemahuan, Di situ ada jalan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge