Google Chrome Themes Gallery

Tadi duk sibu-sibuk clear cache dan cookies untuk browser Google Chrome, Yan baru perasan terpandangkan menu untuk tukar themes google chrome..hehe, bapak ketinggalan betul Yan nie kan??

Jom tukar sama-sama, kasik cantik dan kiutkan paparan browser google chrome kita..yeehhaa~~~

Senang aje nak tukar, cuma klik pada setting a.k.a icon spanar kat tepi address link bar dan pilih option, maka akan keluar window kecik macam kat atas tu, klik je kat get themes dan bolehlah pilih mana yang korang suka…

Kat themes gallery nie ada 2 kategori themes iaitu themes by artist dan themes by google. Macam yang dalam gambar atas nie Yan guna themes dari kategori Artist, merah berbunga-bunga gitu…hehe…my fevret kaler..

Pssttt!! dah lama tinggalkan en.musang berapi a.k.a firefox, sebabnya firefox rasa berat je..nak loading page sangat slow, lagi-lagi bila buka blog yang ada pasang widget widgeo memang seksa nak tutup popup widget widgeo…mencik tau!!! merangkak-rangkak nak blogwalking…huhuh, now dah bertukar ke google chrome…pantas laju dan berdesup je nak loading….heeehe..selamat tinggal en.musang berapi…

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 Replies to “Google Chrome Themes Gallery

  1. Have no a lot of cash to buy a building? Worry not, just because it’s possible to get the loan to work out all the problems. So get a bank loan to buy all you need.

    1. salam isa…saya x tau…haha sbb en.hubby yg install…kikiki…dh lama dh chrome dlm lappy nie, cuma saya je baru guna…hehe, haritu hubby suh guna chrome katanya cepat load tp jual mahal sbb suka guna ff, now tgk ff suka sgt buat hal tu yg cuba guna chrome…ternyata chrome lg best..hehe..

    1. salam uda…ha ye samalah yan pun…themes yg merah kt atas tu guna kejap je sbb tetiba bila tukar tu jd blur x tau nk buat apa kt browser..hahaha

  2. salam, oh gitu, kalau macam tu nak cuba jugak chrome ni, dah install cuma jarang bukak jer…memang FF banyak consume memory…sekarang ni dengan safari n opera pun lagi laju banding FF…thanks for the info
    .-= 1tomyam´s last blog ..Bila Anak Bagi Nota Khas Untuk Bapa Sendiri =-.

    1. salam ha yea…saya pun baru je guna chrome nie..pedahal dh ada lama dlm lappy sbb sblm nie en.hubby saya je yg guna chrome..klu saya suka guna ff, tp sejak ff buat hal lately saya bertukar ke chrome..ternyata chrome lg best….hehee..now layan chrome je..pantas dan berdesup, mmg jauh beza dgn ff

  3. Memang cantik Chorme tu..
    Sayapun lagi suka guna Chrome banding FF.. memang ringan..
    Lagipun Chrome ni dia tak buka page in new windows utk iklan.. hehe
    kalau FF, 10 iklan diklik 10 windows dia buka.. lagi satu, Chrome senang diguna kalau save gambar atau apa2 fail, sbb dia auto rename file tu, klu FF, tpaksa kita rename sendiri..
    Laaa, aku puji-puji Chrome padahal skrg ni aku guna FF ni.. haha
    .-= kulanz´s last blog ..Ciri-ciri Pemimpin Yang Baik =-.

    1. ha yea chrome pnya themes mmg cantik dan laju plak tu dari ff…lanz nasib baik time ko guna ff tu kan…dia x merajuk sbb ko puju si chrome tu lebih2…hahaha

    1. salam kak ina..pekabar?? ha yea kak…pasal alexa tu pun yan yg bgtau kat dia…hehee..tp mmg ramai dr jepun yg masuk ke blog akak….hehee…ramai peminat jepun rupanya akak nie…

    1. salam kakchik, yan sejak dh tukar ke google chrome mmg x guna terus ff…hehe, terus jatuh hati dgn google chrome..sblm nie hubby je yg guna google chrome, tp sejak yan rasanya ff nie makin seksa nk blogging yang terus tukar ke google chrome..syukur ok bnyk dari ff…hehee

      pasal themes tu pun yan baru tau sbb baru je yan guna google chrome nie…mmg cantik2 kan kakchik…

    1. ha yea mie better lu guna google chrome, laju berdesup..klu utk klik2 mmg sgt sesuai..klu guna ff mmg berat..loding mmg lmbt, lg2 klu ada popup widget widgeo…blh nanes wooo..lappy heng je memanjang..hahhaa

  4. salam yan..huhuhu..akk dah bape kali tukar dah themes ni..cantik kan..yang kaler merah yan pakai skg tu akak pakai mula2 dulu..masa tu nampak kt rumah kak intan..cantik..mcm english deco.. 🙂
    .-= cikmin´s last blog ..Nak kena Ban ke? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge