Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey

Salam semua, pagi nie lambat sikit online sebab semalam OT depan lappy macam biasa…hehehe.

Ok lepas dah cek 2 benda tu macam biasa buka dashbord blog, moderate komen dari kawan-kawan. Ntah macam mana terpandang dulu nie kat gambar profile komen tu….meh tengok bawah yea…hehehe *senyum sampai ke telinga Yan pagi nie*

Andy Bailey

Blog Yan di terjah oleh Andy Bailey. Siapa tak kenal Andy Bailey tuan tanah Commentluv. Komen tersebut pasal entry Yan yang INI dan yang paling best Andy Bailey siap kreditkan 5 point ke akaun commentluv Yan.

Andy bailey

See….vanggarrr kejap…hehehhee, kebetulan CikMin login ke commentluv dan jumpa gambar diatas. kredit to CikMin…muaahss…tengkiu kak

Credit 5 poin from commentluv

Siap email lagi bagitau dah creditkan 5 point ke akaun commentluv

Sebenarnya tak tahu apa fungsi point tersebut…hehehe, sebab tak abis explore lagi site Commentluv tu. Later Yan sharekan di sini yea. Apa pun memang seronok dapat terjahan dari si Andy Bailey nie…hehehe

Psstt!!! dia faham pulak kan Yan punya bahasa rojak nie, agaknya dia guna google translate kot kan…dah translate tu bahasa rojak pulak yang keluar..nasib baik faham…hehehe *Yan agak je*

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

25 Replies to “Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey

  1. huhuhu..melepas akak kan..kalau tak dapat free credits..masa akak unbanned kan url tu..tak terpikir lak nak buat entry..yang ingat cuma nak report kat sifu kata dah ok commentluv akak tu…hahaha..dapat credit dari yan ni pun ok gak tu..tengs!
    .-= cikmin┬┤s last blog ..Mengimbau Zaman Disko Kami =-.

    1. hahhaa takpe kak…dpt kredit dr yan pun dh ok kan..yan pun tak tau fungsi sebenar kredit tu..x abis explore lg kt site tu…
      .-= yanmie┬┤s last blog ..Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey =-.

    1. salam kak, hehee tulah pasal mmg x sangka dia akan terjah…hahaha dh tu tuan tanah commentluv lak tu..*senyum sampai ke telinga yan pg nie..hehehe*
      .-= yanmie┬┤s last blog ..Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey =-.

    1. thanks dh komen kt sini, alahai belum taraf blogger terhebat..biasa2 je nie…nnggee~~~
      .-= yanmie┬┤s last blog ..Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge