Banner Yanmieonline – Ok bah kalau kau!

Salam semua, hari nie Yan nak sharekan banner yanmieonline.com dengan Tagline yang baru sempena 2010 nie..hehe. Tagline nya “OK BAH KALAU KAU” tu klau orang Sabah cakap maksudnya “OK JE KALAU AWAK”.

Banner nie request by aried, Ok aried Yan dh siapkan dah nie…nanti ko tempek dengan bergaya ok kat blog ko tu…hehhe

Disebabkan Yan kerajinan, so Yan sharekan 3 banner disini, suka hati ko nak pilih yang mana. ko nak angkut semua pun takpe…hehehe, adakah pulak macam tu yea???. Yelah ko pilih lah mana yang ko rasa sedap mata ko memandang. Ada bnyk lagi nie dalam lappy..hehehe…tapi takpe ko pilih jelah salah satu antara yg dibawah nie yea…


yanmieonline.com

yanmieonline.com

yanmieonline.com


Sorilah yea aried, Yan dalam mood kehijauan nie, later kalau banner bertukar pun jangan risau, sebabnya Yan akan gunakan nama fail yang sama..nanti banner tu akan update sendiri. Coding Yan dh emailkan tadi.

Pssttt!!! kalau ada sesiapa yang nak amik banner Yan nie, sila-sila jangan malu yea..nak exchange banner pun boleh.

Nota kaki: Coding Yan email yea…sebab wordpress tak support text area..huhuhu, ke maybe Yan yg ada buat salah kat mana2..hehe, tak abis lagi study wordpress nie. Tak reti buat-buat banner nie, so memanglah tak lawa…huhuhu

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

12 Replies to “Banner Yanmieonline – Ok bah kalau kau!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge