Why I Like It Longer

Korang suka tak benda-benda panjang nie?? tak kisah lah apa-apa pun janji panjang..hehe..tp jangan Panjang Tangan sudah lah yea…hahaha

Macam Yan pulak, Yan memang sukakan benda panjang-panjang nie, bagi  Yan panjang tu seksi…hehhe, erm…macam my en.hubby…panjang, kawan-kawan siap panggil dia mie lonjong aka panjang..Yan pun baru tau gelaran nie dalam minggu lepas..hahaha…
Why I Like It Longer

Bila kami berjalan bersama memang terserlah kepanjangannya sebab Yan nie kemetot aje pun…

Andailah Yan panjang jugak sepertinya kan best…punya kaki yang cantik…hehee macam gambar kat bawah nie…

Why I Like It Longer

Fuh…memang cantik kalau berkaki panjang macam kat atas tu kan, Tapi Yan jauh selali macam gambar kat atas tu…huhu sebab Yan hanyalah si kemetot yang ingin kelihatan tinggi.

So bila Yan ingin kelihatan tinggi Yan akan memakai kasut yang macam kat bawah nie….hahhaa

Why I Like It Longer

Biar sakit kaki asalkan bergaya..itulah dia penangan panjang, betapa kuat dalam hidupku…nggegegee~~

Lagi benda panjang yang Yan inginkan iaitu Handset LG Chocolate BL40, Fuh gadget yang sungguh cantik, menarik, unik, da domb. Kalau dapat memang best wooo…

Owh….betapa bestnya kalau Handset LG Chocolate BL40 menjadi milik ku…Ok jom tengok kenapa Yan teringin sangat dengan Handset yang panjang lagi seksi nie..

1. Sebab bentuknya Yang nipis dan ringan

2. Bentuknya yang Panjang, lain dari yang lain…UNIK

3. Yang paling best skrin lebar 4 Inci ..memang luas pemandagan..hehehe

4.  Dah lama teringin nak handphone yang Skrin Sentuh…huhuhu

5. Nampak Cantik, Stylish, Seksi…kalau Yan guna pasti nampak Vouge..heheh

See….Why I Like It Longer??? haa…tengok sendiri gambar tu..Panjang tu kan seksi….aauuwwww….

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

7 Comments on “Why I Like It Longer”

    1. Salam Kakchik, hehee…entry yg x seberapa macam nie pun makan 2 hari nk siap kakchik..hahaha..xde idea langsung. buat suka2 je..kalau menang syukur..xdpt pun xpe..nnggee~~~

      pssttt!! yea mmg camtu kakchik..asal bergaya dan disamping menambah ketinggian..hahhaa tp x tinggi2 jugak…
      .-= yanmie´s last blog ..Why I Like It Longer =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge