Maaf atas kesulitan untuk mengakses blog ini

Salam buat semua. Yan minta maaf kat korang atas kesulitan untuk mengakses laman blog ini, ini kerana seperti yang telah Yan pernah tulis dalam blog sebelum ini, Pihak Hosting akan melakukan kerja2 memformat server.

Syukurlah blog ini telah pun selamat di backup, hehe..nasib baik takde posting yang hilang..kalau tak nangis wooo…hahaha…*sampai camtu pulak…kikiki*

Buat kengkawan yang join contest cabutan bertuah, jangan risau Yan akan terjah korang balik ok. Ini disebabkan keadaan masa yang agak bizi disiang hari. hehehe….biziiii dengan kerja-kerja rumah tangga…

Psttt!!! harap-harap server tak down lagi selepas ini…Amin….

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

10 Replies to “Maaf atas kesulitan untuk mengakses blog ini

  1. Salam kak Yan,
    hoho… tadi xleh bukak blog akak… ni baru leh bukak…
    Blog dah stabil ke kak? ke pihak hosting duk wat keje lagi?
    .-= Daus´s last blog ..Ebook Percuma: 6 Idea Buat Duit MRR =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge