Award dan Tag dari Daus


Nampaknya musim award melanda lg daaaa…
Kali nie terima dari Daus
Thanks ye dh bermurah hati ngasik Award nie kat akak..

See nk terima Award pun ada syaratnye..
Meh tgk ape syarat dan Soalan yg dikenakan utk menerima Award nie

SYARAT2:
Jawab soalan yang diberikan,
Passkan/share dengan 3 atau lebih bloggers kegemaran anda
Buat satu posting mengenai award ni, boleh x?

SOALAN2:
Kenapa suka datang ke DausCoret Blog?
Hem..best coz selalu di jemput ke sana..wakakkaa…
Adakah korang suka award ni?
Suka sgt coz hasil ilham tuannya sendiri
Apa korang panggil shoutbox “aku”(daus)?
Hem..ape yea..kota menjerit kot..
Adakah korang baca keseluruhan coretan atau hanya separuh?
Hem…ada jugak yg tebaca pun…sori yea…’Pengakuan Ikhlas tu’..ehehe…

So nmpaknya dh berjawab pun soalan2 tu
Kiranya dengan tak malunya Kak Yan menerima Award nie..
Thanks sgt2 yea…susah2 aje buat award nie sampai bersengkang mata

Dan utk award ke 2 nie nasib baik xde plak di kenakan Syarat & soalan..ekekeke..
Apa pun thanks yea dik..

Dan utk kedua2 awards diatas tuannya minta di forwardkan kpd bloggers lain
so pada sesiapa yg nak silerlah amik ok..

*********************************************************************************

Kat bawah nie jugak Tag dari Daus
ini dia jawapan Kak Yan
Harap berpuas hati ok..

Apa yang korang buat masa tidur?
Dah tido mana nak sedar buat ape..ehehe..

Sape yang kejutkan korang pada waktu pagi?
Bangun sendiri daaaa…

Kenapa Superman pakai “Underwear” kat luar?
Aiseh nie nk kena tnya kat superman nie..nnti kak yan buat Appointment ngan Superman yea..

Siapa idola korang masa kecik?
Dan tentulah Mak & Ayah

siapa idola anda masa dewasa ni?
Tun Dr. Mahathir…

Kenapa korang suka berblog?
Hobi daaaa…Bak kata org..blogger tegar gitu..berblog nie dh 2 thn lebih dh…

Apa warna tanah kat rumah korang?
Hem..kaler cam coklat2 kelabu gitu..huhuhu..

Apa yang cikgu korang sebut sebelum keluar kelas masa High school?
Ok murid2…ehehe..itu kot..dh lupa arrr…

Apa korang buat sebelum berblog?
Mandi, Msk bekal utk hubby tercenta, bg bekfes kt anak2, Kemas2 umah, mandikan anak
Wah2..bnyk nie klu nk listkan kt sini..

Kenapa langit kaler biru?
Hem…itu adalah ciptaa yang Maha Agung…

Apa yang korang buat sekarang?
Tengah menjawab Tag sambil2 layan anak2….

About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

View all posts by yanmie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge