Tag Dari Kak CT



Semalam semasa yan pegi ke blog Kak CT & Abang CM

duk bacalah Tag yang dijawabtu…

last2 yg bawah tu….

jeng..jeng..jeng..rupa2 Yan diTag…huhuhuhuuu…

patutlah rasa diri nie terpanggil ke blog Kak CT & Abang CM

Kata Kak CT, kalau tak jawab pun tak pe…

Tapi cam tak best plak…

hehehe..Yan nk jawab gak…tak kira..

hehhee..baik Yan nie kan??? *sambil sengih perasan*

Ok Kak CT ini dia jawapan dari Yan…

1.Sudah pukul berapa sekarang?

pukul 8.27am….itu jam kat Laptop nie…Jam umah abis bateri..hehehhee..

2.Apa mood sekarang?

Hepi dpt makan kek…smlm teringin nak makan kek…

hubby belikan….best sgt…

3.Rasa hendak buat apa sekarang?

Nak mandi…Psstt!!! hehhehee…tak mandi lagik nie, sibuk ngemas umah dulu…

4.Kalau ada magic sekarang rasa hendak buat apa?

Nak angkat keta hubby parking kt tmpt lain….dh amik space utk sidai kain….huhuhuhu…tak kena panas kain2 nie…tggu tghhari baru panas….

5.Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?

Nak tgk Sehati berdansa…tapi kena tggu mlm nie….so skrg layan kartun JimJam & Sunny (Astro Ceria 611)

6.Keluarga sedang buat apa sekarang?

Hubby keje, Aiman tgk TV, Haziq sambung tido pas nyusu td

7.Apakah waktu makan sekarang? Sudah makan?

Dah bekfes…makan mee goreng dan Kek

8.Rasa nak duduk dengan siapa sekarang?

Mestilah ngan Hubby….hehhehee…

9.Dan Dia/mereka sedang buat apa sekarang?

Hubby keje…semoga perjalanan pergi dan balik serta kerja2 dan urusannya selamat dan sukses. Aiman cambiasa tgk TV..haziq sambung tido

10.Macam mana cuaca sekarang?

agak panas gak pg nie….

11.Kalau ada tunai sejuta ditangan sekarang, hendak buat apa?

hehehhee…bila lah nk ada tunai 1juta tu..kang kena rompak plak…klu ada 1juta nk gi tunaikan haji bersama keluarga, pastu nk sedekah…sedekah…sedekah…sampai abis..hehhee..baiknya lah aku nie…*ahaks*…

12.Rasa nak souvenir daripada siapa sekarang?

Nk dari Puan CT yg mengetag aku nie…hehhehee…yan tggu k…alamat yan ada kat post sblm nie..sila refer ok…

13.Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?

hahhaaa…mood nk blogging arrr apelagi..hehheee…

14.Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?

8.46am…pasnie nk sambung ngemas2 umah…

15.Akhir sekali, rasa nak tag siapa sekarang?

hehehheheee…kali nie Yan baik sikit…tak mo tag sesape…so kwn2 semua slmt kali nie….tggu tag yan di lain kali…hehhehee..

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge