Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Assalam, wahhh cuti sekolah tak lama lagi, korang dah plan ke nak bawa anak-anak bercuti dimana? kami masih lagi dalam perancangan, kalau boleh jimat kita jimat, cuti tetap cuti hehee, setahun sekali kot anak-anak dapat cuti panjang ni, rewards dorang apasalahnya kan.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Cuti sekolah sebelum ni bawa anak gi Legoland

So sapa kata bercuti kena mewah-mewah baru dapat bercuti? taklah!, janji korang kena bijak mengatur masa dan perbelanjaan semasa bercuti. Janji moment bercuti tu yang penting, dapat meluangkan masa rileks dengan family, jauh dari kesibukan lain. Anak-anak mesti suka tau.

Read More

Fesyen Tudung Masa Kini

Assalammualaikum, nak cerita tentang fesyen tudung masa kini, dah macam trend pulak kan?, dah tu fesyen macam-macam, nak pulak fesyen nak comel-comel gitu, sebagai sebuah negara yang mempunyai bilangan penduduk beragama Islam yang ramai, sudah semestinya bukanlah satu kejanggalan jika melihat ramai wanita yang memakai tudung macam negara kita ni.

tudung

Tidak kira sama ada di kawasan bandar dan urban seperti Kuala Lumpur mahupun kawasan luar bandar, kita boleh lihat pelbagai wanita dan remaja daripda peringkat umur berbeza mengenakan tudung di mana-mana sahaja. muslimah bertudung juga boleh berfesyen dengan tudung yang comel-comel.

Read More

Nak Cari Handbag Trendy Untuk Letak Gadget

Salam, baru ni saya dan beberapa orang blogger yang lain telah diundang ke Event Di Beverly Wildshire Medical Center di Jalan Tun Razak sana, 1st time sampai tempat ni, Alhamdulillah tak susah pun cari, nanti saya entry tentang event tersebut ye.

handbag

Nak cerita pasal al-kisahnya, boleh pulak saya tak ingat mana nak letak beg Kamera DSLR ermmm, nampak sangat dah lama tak guna beg tu, nak selongkar stor sangatlah tak rajin, sebelum ni letak kamera di dalam Handbag aje (handbag sebelum ni besar)

Read More