Blog Yanmie Di Sinar Harian – Curah Petua Sepanjang Hamil

Salam, ehemmm tajuk heheee tak sangka pulak kan ada yang sudi nak review blog ni, terima kasih buat wartawan Sinar Harian. 1st time Blog dapat liputan dari surat kabar ni, bangga jap hahaa (ehhh..over pulak..kikiki). Sebelum ni pernah masuk TV Astro Awani je tapi dengar suara je hihihi, wartaman Astro Awani call interview, boleh tengok SINI.

Drag gambar ke New Tab untuk paparan lebih jelas.

yanmieonline di sinar harian

Ok cerita tentang Blog Yanmie Di Sinar Harian, bila baca paper ni, barulah sedar, rupanya banyak juga yang saya entrykan tentang Kehamilan, sejak dari mula disahkan mengandung hinggalah bersalin dan bercerita tentang pengalaman saya bersalin. Sekurang-kuranganya ianya boleh menjadi panduan ataupun bahan bacaan kepada pembaca lain mahupun bakal Ibu, perkongsihan saya Ikhlas dan berdasarkan pengalaman saya sendiri.

Continue Reading