Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada

Assalam, tajuk ewahhhย Wanita Dan Kecantikan Berpisah Tiada hahaha, betullah tak tipu, cepat ngaku!!, wanita mana yang tak sukakan kecantikan, semua suka. kalau tak suka tu tak tahulah kan -..-“, but atleast mesti ada lipstick sebatang walaupun tak gemar berhias muka kan?? kannn??

yanmie

Hakak suka berhias serius cakap, tapi cantik tu subjektif. Tidak semestinya pada paras rupa, hati yang cantik pun semestinya kena ada pada diri, dan hakak sendiri muka tak cantik tapi hakak suka berhias nak bagi nampak cantik hahahhaa (kesian kan). Tapi semua ciptaan ALLAH SWT itu semuanya cantik-cantik belaka, syukur ALLAH berikan kesempurnaan Alhamdulillah.

Continue Reading

Ralat, Penat, Tapi Mujur Ada Keseronokan Di Situ

Salam, semalam kan hari rabu, haishhh napalah mati-mati duk ingatkan semalam hari selasa, tak pasal-pasal saya kena gi tadika aiman semula hantar baju Taekwondonya, dah ler pagi tu dia pergi tadika dengan uniform tadika, sepatutnya semalam pakai baju sukan hahahaa, buka aje pintu Van rasa macam nak terjojol bijik mata tengok dia sorang aje pakai uniform tadika, baju taekwondo pun tak bawa sebab duk ingat hari selasa heemmmm.

little caliphs sport attire

gambar lama, snap guna handset kamera cap ayam ๐Ÿ˜€

Ntahlah rasa ralat sangat semalam, buka je Van, Aiman masuk dan Van berlalu pergi, saya macam tercengang kejap, sambil garu-garu kepala, lari masuk dalam rumah then capai handphone tengok tarikh dan hari, hemmmm hari Rabu rupanya…uwaaaaaa…nak nangis sungguh, kesian dengan Aiman, mesti dia malu.

Continue Reading

Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie

Salam semua selamat petang, apa rancangan korang petang nie? Petang nie nanti Yan dan 3 orang hero nie nak keluar jalan-jalan cari makan, shopping lagi kot sebabnya baru ย Terima Duit Hasil Berblogging semalam ๐Ÿ™‚ Siapa yang ada kat Area Jusco Bukit Tinggi Klang bolehlah jumpa Yan, kita gi makan-makan nak tak? Yan belanja…ehehee, lepastu malam kang nak gi tengok Race kereta kat Sepang ๐Ÿ™‚

Oklah menyetuh pasal tajuk Entry Yan petang ini “Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie“, sebenarnya dah lama rasanya nak buat entry nie tapi asyik lupa aje, sebab ingatkan semua orang dah tahu siapa dia ‘Yanmie’, sama ada seorang lelaki, perempuan, mak dara, anak dara, makcik, pakcik, nenek ehehehe ๐Ÿ™‚

Ini disebabkan komen kat entry Trafik Yanmieonline akhirnya mencecah 5K seminggu dan jugak dari twitter Yan. Meh tengok yea ๐Ÿ™‚

Ini adalah komen dari Meow, kelakar je tetiba Yan jadi Bro…ehehe

Continue Reading