Stir Fry Sayur Tau Miu (Taugeh Hijau) / Sweet Pea Sprouts

tau miu

Assalam, 1st time makan Sayur Tau Miu (Taugeh Hijau) atau dengan nama lainnya Sweet Pea Sprout, boleh tahan juga sedap sayur ni, rangup-rangup gitu, masak cara stir fry aje, layu-layu sangat pun tak sedap juga, tapi macam lambat nak lumat, ke saya je rasa macam tu hahaha, sebab tak biasa makan kan.

Buat Diet atkins memang sayur ni sesuai dan boleh makan, banyak khasiatnya dan ianya low carbs, memula blur juga nak masak macam mana tapi ramai kawan-kawan bagi idea cara masaknya.

Continue Reading