Makanan Untuk Bayi – Puri Mangga Guna Baby Bullet

Salam, Seronoknya Menyediakan Makanan Untuk Bayi РPuri Mangga, guna pulak Baby Bullet Magic, eee suka sangatlah dengan Baby Bullet ni sebab senang nak guna, bahan pulak cepat hancur tau, tekan kejap-kejap je. Memang puas hati sungguhlah heheee.

baby bullet magic

Baby Bullet Magic, comelkan?? banyak lagi sebenarnya komponen dalam kotak Baby Bullet ni, tapi Ya Rabbi..punyalah malas nak ambil gambar, nak keluarkan segala mak nenek dalam kotak tu..haish…maybe next time ler kot, bila mood rajin tu mari, bukan apa ada yang nak tengok barang-barang dalam kotak tu, apa je yang ada kan…nanti cerita lain ye *cari mood dulu*

Continue Reading