Lenovo Vibe X2 Telefon Pintar Pertama Layered Di Dunia

Salam, ehemmm terima kasih Lenovo Malaysia, dapat juga jadi antara yang terawal menggunakan Lenovo Vibe X2 Telefon Pintar Pertama Layered Di Dunia. Sebenarnya Smartphone Lenovo Vibe X2 ni saya dapat lama dah, dah puas pakai, memang terbaiklah, so nak share dengan pembaca blog ni tentang Phone Lenovo Vibe X2 yang mana mendapat jolokan telefon kuih lapis kerana bentuknya designnya yang berlapis-lapis.

VIBE X2

1st impression dapat pegang phone ni, wowwww nipis ringan laaaaa….memang semua pun gadget-gadget yang macam ni dari Lenovo semuanya ringan-ringan, tak rabak poket kalau letak phone dalam tu hihihi. Dah 2 bulan saya guna, setakat ni puas hati.

Read More