Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Assalam, wahhh cuti sekolah tak lama lagi, korang dah plan ke nak bawa anak-anak bercuti dimana? kami masih lagi dalam perancangan, kalau boleh jimat kita jimat, cuti tetap cuti hehee, setahun sekali kot anak-anak dapat cuti panjang ni, rewards dorang apasalahnya kan.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Cuti sekolah sebelum ni bawa anak gi Legoland

So sapa kata bercuti kena mewah-mewah baru dapat bercuti? taklah!, janji korang kena bijak mengatur masa dan perbelanjaan semasa bercuti. Janji moment bercuti tu yang penting, dapat meluangkan masa rileks dengan family, jauh dari kesibukan lain. Anak-anak mesti suka tau.

Read More

Bestnya Bercuti Di Legoland, Saya Rekemen! (Part 1)

Bestnya Bercuti Di Legoland, Saya Rekemen! (Part 1)

Assalammualaikum, baru-baru ni cuti sekolah En.suami bawa kami bercuti, tak jauh dalam Malaysia je, tetiba dapat mesej di WhatsApp “Pilih salah satu tempat di Malaysia untuk bercuti” waaaahhh hati berbunga-bunga ok dapat whatsapp macaam ni, silalah buat selalu En.Suami, kita tau awak baca kot entry ni HAHAHA. Maceehh bawa kami cuti-cuti Malaysia ^_^.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Musim panas ni, tu ha Angah berlindung di balik stroller adik hahaa tapi ibu nak juga ada pic depan ni 😀

Setelah bagi hint pada anak-anak tanya mana tempat nak pegi kalau ayah bawa bercuti?, sudah pastinya Legoland, lama dah lah dorang teringin nak pergi sana cumanya belum ada masa sesuai. Kali ni alhamdulillah dapat juga pegi sana, seronok tengok dorang happy.

Read More