Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar.

20120322-081808.jpg

Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu gini, confirm naik LRT je hikhik, tapi ni pun plus nak tengok pameran F1 tu nnggeee~

- Meeting dengan google :P

Sent From My iPad2