Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie

Assalam, eh eh tajuk hahahha janganlah muntah, hakak tengah hiburkan hati ni cewahhh hahaha. betul lah Dulu Gemuk Sekarang Cute kan…kan hahhaa, laki baca ni kang cakap bini gedik plak ahaks!, okeh Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie, Alhamdulillah 🙂

atkinsdietyanmie

See kan betul kan dulu hakak comel sungguh haihhh, mana-mana yang jumpa hakak mesti pandang atas bawah, dah kenapa comel sangat -..-“, anak pun duk cakap ibu menggemuk hahaha, anak-anak hakak ni jujur semuanya, kalau betul dorang cakap betul, takde cover-cover HAHAHHA, bertuah punya budak 😛

Continue Reading

Oh Gemuk!

Salam semua, baru nie masa kami Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia terkejut sangat dengan perkataan yang keluar dari mulut anak Yan yang bongsu nie, dalam pada bersesak-sesak nak keluar dari pintu gate Main grandstand tu, adakah patut haziq menegur seorang remaja perempuan bersama kotak Pizza Hut nye.

Sumber google images

Nak tahu Haziq tegur apa?? Haziq siap nyanyi-nyanyi lagi panggil budak pompuan tu…adoiii jenuh Yan suh dia diam…tu..tgk gambar atas tu 🙂

Continue Reading