Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie

Assalam, eh eh tajuk hahahha janganlah muntah, hakak tengah hiburkan hati ni cewahhh hahaha. betul lah Dulu Gemuk Sekarang Cute kan…kan hahhaa, laki baca ni kang cakap bini gedik plak ahaks!, okeh Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie, Alhamdulillah 🙂

atkinsdietyanmie

See kan betul kan dulu hakak comel sungguh haihhh, mana-mana yang jumpa hakak mesti pandang atas bawah, dah kenapa comel sangat -..-“, anak pun duk cakap ibu menggemuk hahaha, anak-anak hakak ni jujur semuanya, kalau betul dorang cakap betul, takde cover-cover HAHAHHA, bertuah punya budak 😛

Continue Reading