No Picture

Strawberry Coklat Lagi

April 12, 2012 yanmie 50

Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli […]

No Picture

Coklat Stroberi

March 21, 2012 yanmie 30

Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang […]

No Picture

Strawberry Coklat

May 17, 2011 yanmie 25

Salam semua, baru nie kami ke Tesco Bukit Tinggi, macam biasa shopping lah ye, takkan nak pi tido pulak kat sana kan, hehehe. Rembat 2 […]