Posts Tagged ‘coklat strawberry’

Strawberry Coklat Lagi

Salam, kan baru ni kami Bercuti Ke Cameron Highland, so apa lagi From Cameron With Love lah kan, borong buah strawberry, dekat rm100 gak saya spend untuk beli buah strawberry ni, layan Strawberry Coklat Lagi hikhik, namapun peminat buah strawberry kan, layan!

Strawberry Coklat

Lebih seraga buah strawberry ni, tu pun dah letak kat bekas lain, nampak sangatnya hantu strawberry heheee, saya suka makan sebab rasa masam manis tu, anak-anak lagi ler kalau makan memang tak pandang belakang dah, so saya buatkan untuk diorang Strawberry Coklat, sedap sikit diorang nak makan.

(more…)

Coklat Stroberi

Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang sayang pulak buah tu busuk, strawberry ni balance buat Chilled Strawberry Cheesecake hari tu, beli sampai 3 box sebab nafsu menguasai diri hehee.

strawberry coklat

Tak yah resepi lah kan, sebab semua orang pun tau buat ni hheehe, celup dengan coklat je, memandangkan stok coklat rice ada banyak so saya celupkan sekali dalam coklat rice, kemainnnnnn berdouble-double rasa coklat tu hikhik.

(more…)

Strawberry Coklat

Salam semua, baru nie kami ke Tesco Bukit Tinggi, macam biasa shopping lah ye, takkan nak pi tido pulak kat sana kan, hehehe. Rembat 2 Strawberry Coklat untuk hero-hero kami.

strawberry coklat

Aiman memang favourite dia makan Strawberry nie, Haziq pula cuma suka-suka ikut abang dia…huhuhu, last-last haziq tak makan pun, katanya strawberry tu tajam, nanti mulut luka…wakakkaka gelak golek2 dengar dia cakap gitu. sudahnya dia taknak makan..nnngggee~~ ibu dan ayah dia tolong makan kan hehe.

(more…)