Cerita Raya Aidilfitri 2017

Assalam, eh busy benar baru sempat godek blog hhahaha. rasanya belum terlambat lagi untuk hakak share Cerita Raya Aidilfitri 2017 heheee, raya kan sebulan cewahhh gitu. Alhamdulillah tahun ni turn untuk hakak sekeluarga beraya di Kampung Halaman hakak yang tercinta iaitu di Sandakan Sabah. Untuk anak-anak hakak yang best bagi dorang tak lain tak bukan, keseronokan nak naik Kapal Terbang aje hahaha.

airport klia

Flight kami pukul 10.25am, kami gerak dari rumah dalam pukul 7.30am gitu, jalan clear cantik sebab dah ramai yang balik kampung, kami balik Raya pertama hehee, sempoi je pakai baju biasa je untuk raya pertama, tengok ramai juga pakai baju raya dalam flight heheee.

Read More