Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie

Assalam, eh eh tajuk hahahha janganlah muntah, hakak tengah hiburkan hati ni cewahhh hahaha. betul lah Dulu Gemuk Sekarang Cute kan…kan hahhaa, laki baca ni kang cakap bini gedik plak ahaks!, okeh Dulu XXL Sekrang M Dengan #atkinsdietyanmie, Alhamdulillah 🙂

atkinsdietyanmie

See kan betul kan dulu hakak comel sungguh haihhh, mana-mana yang jumpa hakak mesti pandang atas bawah, dah kenapa comel sangat -..-“, anak pun duk cakap ibu menggemuk hahaha, anak-anak hakak ni jujur semuanya, kalau betul dorang cakap betul, takde cover-cover HAHAHHA, bertuah punya budak 😛

Continue Reading

Tips Sederhana turunkan berat badan

Salam semua, barang yang dinanti-nanti dah pun sampai minggu lepas lagi, Yan ada order SIY kat Siyonlineshop.com. Sebelum nie memang Yan mengambil produk SIY nie, cuma Yan skip 2-3 bulan kot sebab memang tak lalu nak makan apa-apa jenis produk untuk menurunkan berat badan. Ehek…ikut mood sebenarnya 🙂

Produk SIY dan Sabun Bionik aka Sabun Kurus

Nak tahu sabun untuk kurus pun ada jugak, Yan baru guna 1 ketul je, setakat ini memang nampak lah jugak hasilnya sikit-sikit dimana selulit kat peha nie ada perubahan mengecil sedikit, yelah better ada daripada takde perubahan kan 🙂 harga pun tak mahal, murah aje…ada sesiapa nak??

Continue Reading