Resepi Makanan Bayi – Bubur Nasi, Brokoli Dan Sup Ikan

Hi, susah betul nak menghadap laptop sekarang ni sejak Baby Irfan dah pandai serba serbi, dah pandai demand tu, nak berkepit saje dengan Ibu, asal ibu bangun je mula lah dia laju-laju ngejar ibu dari belakang, capai kaki ibu cepat-cepat…alahai lah anak, kerja rumah pun banyak tertangguh, sampai kemalam ibu berkejar-kejar nak siapkan segala kerja rumah, harapnya tak berpanjangan macam ni hahahahhaaaa.

bubur nasi brokoli dan sup ikan

Oklah nak share┬áResepi Makanan Bayi – Bubur Nasi, Brokoli Dan Sup Ikan, menu ni saya buat untuk dia baru-baru ini, saje nak kenalkan Baby Irfan dengan makanan berasaskan Protien pulak, bagi dia makan ikan, lepas ni baru ajar dia makan telur sikit-sikit, tengok kalau ok boleh teruskan, kena kenal pasti dahulu sama ada dia ok ataupun alahan, yang ni Mak-mak kena kenal pasti ye makanan apa yang ok dengan Baby kita.

Continue Reading