Colmar Tropical Tempat Menarik Di Bukit Tinggi Pahang

Assalam, weekend baru ni hakak balik kampung encik suami di Jengka Pahang, 2 malam juga lah sana, best sebab bukan selalu dapat balik kampung kan, balik dari sana tu kami singgah ke Tropical Colmar Tempat Menarik Di Bukit Tinggi Pahang, 1st time sampai sini, selalu balik kampung nampak je nama BERJAYA HILL tepi highway tu.

tiket tropical colmar

Tiket masuk, ingatkan masuk Free hahaha

Short vacation, tak rancang pun tetiba encik laki corner masuk ke exit Bukit Tinggi tu hahaha, hati bunga-bunga tau sebab dah lama tahu tempat ala inggeris ni cuma sebelum ni belum berkesempatan kesini.

Continue Reading