Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Assalam, wahhh cuti sekolah tak lama lagi, korang dah plan ke nak bawa anak-anak bercuti dimana? kami masih lagi dalam perancangan, kalau boleh jimat kita jimat, cuti tetap cuti hehee, setahun sekali kot anak-anak dapat cuti panjang ni, rewards dorang apasalahnya kan.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Cuti sekolah sebelum ni bawa anak gi Legoland

So sapa kata bercuti kena mewah-mewah baru dapat bercuti? taklah!, janji korang kena bijak mengatur masa dan perbelanjaan semasa bercuti. Janji moment bercuti tu yang penting, dapat meluangkan masa rileks dengan family, jauh dari kesibukan lain. Anak-anak mesti suka tau.

Read More

Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa

Salam, yeayyy percutian yang singkat tapi menyeronokkan, seronok lebih bagi budak-budak ni ler, kami Bercuti Di Sunway Resort Hotel And Spa, kemain dekat dengan rumah hihihi, 20 minit je perjalanan, seronok juga sebab jimat masa dan minyak ekekeke, terima kasih kepada RebeccaSaw.com dan Sunway Resort Hotel And Spa untuk percutian ini, suka sangat-sangat.

sunway resort hotel and spa

Kami duk kat Resort Suite Studio Room di tingkat 26, puas hati sangatlah dengan bilik ni, katil king size, muat untuk kami anak beranak, banyak ruang lagi tau hahaha, sebab hero-hero comel-comel, mak diorang je terlebih obes coz perut semakin membesar *perut jadikan alasan hahahha*

Read More

Bercuti Ke Cameron Highland

Salam, sekarang ni saya dan family dalam perjalanan ke Cameron Highland untuk bercuti, doakan kami selamat sampai ye. Puas juga saya curi-curi masa untuk update blog tapi masa yang ada sangatlah terhad, bukan tak boleh online, ni sebab saya sibuk dengan urusan peribadi.

Banyak sebenarnya yang saya nak entrykan sepanjang 2 hari yang lepas, tapi apa boleh buat, badan dan minda minta berehat hehehe. Ni pun update dari blackberry je, nantilah balik dari bercuti saya susun semula jadual blogging ekekeke.

Read More