Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat nak jual sebab nak bantu orang ramai diluar sana sama

minyak herba asma mujarab

Alhamdulillah ramai juga customer saya serasi dengan minyak herba asma ni, seronoknya dapat bantu ramai orang diluarsana, alhamdulillah, kita usaha dulu, tak cuba mana nak tahukan, sambil tu minta doa pada ALLAH semoga diberkan kesembuhan amin.

Read More

Batuk Ketika Mengandung

Salam, 1st Trimester Yang Sangat Mencabar masih dilalui dengan penuh gigihnya, paling tak tahan bila Batuk Ketika Mengandung ni, teramatlah seksanya, mujur juga batuk time perut masih kecil, kalau time perut besar memang sakit tau kat perut tu, tu yang ada kes bleeding, nauzubillah minta dijauhkan.

batuk

Google Img

Ni yang baru 2 bulan pun kalau batuk terasa sakit di dada dan perut, berdoa selalu agar tidak ada yang teruk berlaku, dah ler batuk teruk macam ni, ubat batuk pulak tak boleh ambil sebab doktor cakap kalau boleh elakkan dari mengambil ubat batuk ketika dalam 1st Trimester kerana waktu ini perkembangan anggota tubuh badan bayi sedang berlaku.

Read More