Cuti-Cuti Johor Bahru – Menginap Di KSL Hotel & Resort Johor Bahru

Cuti-Cuti Johor Bahru – Menginap Di KSL Hotel & Resort Johor Bahru

Assalam, baru-baru ni kami ada short vacation ke Johor Bahru, tah suka betul kesana, kalau encik laki suruh pilih tempat mesti dalam kepala nak pegi JB hahaha, sabar jeler. Percutian last minit, petang tu juga buka website agoda buat tempahan sebab nak pergi keesokan harinya hehee

Alhamdulillah nasib baiklah ada Suite Apartment yang available tinggal 1 je, fuhhh nasib baik, bukan apa kami lebih prefer suite banding bilik, maklumlah anak2 dah besar so takleh tido sekali dah dengan mak pak, plus tak mahu book 2 bilik, nanti jauh pula bilik mak pak dengan anak, seriau kang anak buat macam-macam kat bilik tu. ishhh….

Jadi kalau kami bercuti memang kami akan cari suite/homestay yang boleh memuatkan kami semua, biar semua ada depan mata, baru lega.

Read More

Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Bercuti Cara Mewah Tapi Jimat Dengan Kupon Diskaun

Assalam, wahhh cuti sekolah tak lama lagi, korang dah plan ke nak bawa anak-anak bercuti dimana? kami masih lagi dalam perancangan, kalau boleh jimat kita jimat, cuti tetap cuti hehee, setahun sekali kot anak-anak dapat cuti panjang ni, rewards dorang apasalahnya kan.

Legoland Johor Bahru Malaysia

Cuti sekolah sebelum ni bawa anak gi Legoland

So sapa kata bercuti kena mewah-mewah baru dapat bercuti? taklah!, janji korang kena bijak mengatur masa dan perbelanjaan semasa bercuti. Janji moment bercuti tu yang penting, dapat meluangkan masa rileks dengan family, jauh dari kesibukan lain. Anak-anak mesti suka tau.

Read More