Salam semua, semalam pergi temankan en.hubby main bola dengan geng-geng tempat kerjanya di Shah Alam, seronok jugak tengok diorang main, last ikut en.hubby tengok dia main bola masa Aiman dalam perut, see betapa lama tak tengok diorang main bola.

ksn

So semalam en.hubby dan kawan-kawan main bola di Kompleks Suka Negara Panasonic di Shah Alam, seronok bila ada aktiviti macam nie, dapat tengok telatah en.hubby, wakakkaa selalu my en.hubby nie serius je orangnya, bila main bola kelakar pulak tengok…kah3 :))

Read More →

Salam semua, tamat sudah kontroversi Rebecca Nur Islam, Tahniah kerana dah menjadi seorang isteri kepada seorang peguam yang bernama Nor Azam Sulaiman, 43, mereka di nikahkan di kediaman mereka di Ukay Perdana pada jumaat lepas, detail baca entry ini Rebecca Nur Islam Berkahwin.

rebecca

Rebecca nie memang cantikkan, solekkan nampak simple tapi masih nampak cantik, yang penting tahi lalat tu manis…ekeke, mudahan berbahagia hingga keakhir hayat ye, dah kahwin nie kurang-kurangkanlah keseksian…hohoho, layan jom gambar kahwin Rebecca Nur Islam nie :P

Read More →

Salam semua, jom layan OST lagu Kejora dan Bintang, lagu tersebut adalah tema untuk Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria. Yeay Yan dah tengok Episode 1 Kejora dan Bintang nie, so far ok! alyssa pun nampak cantik di Sinetron tersebut, tak macam perwatakannya sebagai alisa di TV3 yang sangat membosankan sebelum ini, hahhaa

sinetron kejora dan bintang

Yan rasakan Sinetron Kejora dan Bintang nie memang boleh meletop sebab tengok episode 1 kat youtube memang best, tak sabar pulak nak tengok kat Astro Ria nanti, tak silaplah kan Sinetron nie akan di tayangkan pada 25hb nie nanti. layan Lirik Lagu Rindu Setengah Mati nyanyian dari D’Masiv

Read More →