Salam semua, tamat sudah kontroversi Rebecca Nur Islam, Tahniah kerana dah menjadi seorang isteri kepada seorang peguam yang bernama Nor Azam Sulaiman, 43, mereka di nikahkan di kediaman mereka di Ukay Perdana pada jumaat lepas, detail baca entry ini Rebecca Nur Islam Berkahwin.

rebecca

Rebecca nie memang cantikkan, solekkan nampak simple tapi masih nampak cantik, yang penting tahi lalat tu manis…ekeke, mudahan berbahagia hingga keakhir hayat ye, dah kahwin nie kurang-kurangkanlah keseksian…hohoho, layan jom gambar kahwin Rebecca Nur Islam nie :P

Read More →

Salam semua, jom layan OST lagu Kejora dan Bintang, lagu tersebut adalah tema untuk Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria. Yeay Yan dah tengok Episode 1 Kejora dan Bintang nie, so far ok! alyssa pun nampak cantik di Sinetron tersebut, tak macam perwatakannya sebagai alisa di TV3 yang sangat membosankan sebelum ini, hahhaa

sinetron kejora dan bintang

Yan rasakan Sinetron Kejora dan Bintang nie memang boleh meletop sebab tengok episode 1 kat youtube memang best, tak sabar pulak nak tengok kat Astro Ria nanti, tak silaplah kan Sinetron nie akan di tayangkan pada 25hb nie nanti. layan Lirik Lagu Rindu Setengah Mati nyanyian dari D’Masiv

Read More →

Salam semua, banyak sangat benda nak di update sampai tak tau nak mula dari mana, heh simpan jelah untuk entry besok, kah3 boleh gitu? sebenarnya malas nak resize, mewatermark dan mengupload gambar, sebab terlalu banyak gambar semalam sampai tak tau nak pilih yang mana :), so layankan lah dulu gambar bawah nie ye, sementara mencari mood “rajin” untuk buat benda tu semua…keh3

pensil kontot

hehee layan pensel kontot Aiman ye, baru 2 minggu persekolahan dah pendek macam tu penselnya, nak tahu semua pensilnya habis dia asah kedua-dua bahagian macam gambar atas tu, pensel warna pun semua dia buat gitu gak, tapi takleh nak amik gambar sebab Aiman sorok pensel warnanya coz takut kena marah…wakaka sabar jelah, dah terlalu kreatif sangat jadik macam nie lah.

Read More →