Salam semua, semalam tengok berita TV3 pasal sedutan jawapan kepada #tanyanajib. Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak telah menyiarkan tiga video melalui laman web, Youtube sebagai respons kepada soalan-soalan yang dibangkitkan oleh orang ramai menerusi akaun blog mikro, Twitter, facebook, PM  membuka ruang selama sejam untuk menerima soalan-soalan ke laman Twitter bermula pukul 4.30 petang.

tanya najib

Seronok pulak Yan tengok, so pagi tadi gagah buka laman youtube untuk menyaksikan video beliau berkenaan soalan yang di ajukan kepadanya semasa selasa lalu di laman sosial twitter dan facebook milik beliau. seronok tengok :)

Read More →

Salam semua, petang semalam teringin pulak nak makan ketam so memandangkan dah shopping petang semalam, amik kesempatanlah untuk beli ketam sekali, cari ketam nipah tapi takde, yang ada ketam bunga aje, dah tu musim hujan nie harga seafood semua naik, but no problem, layankan je nafsu..kah3 :)

ketam

Okeh kat atas tu ketam bunga, semua orang kenalkan ketam bunga tu, boleh pulak si Aiman nie cakap “Ibu beli kura-kura??” wakakkaa gelak je dengar dia cakap, so bagitaulah kat dia tu ketam bukannya kura-kura…hahaha yelah sebelum nie kalau beli pun biasa yang dah siap dimasak, takpun yang di bawa dari sabah, maksudnya ketam yang dah di potong-potonglah, yang hidup-hidup macam nie Aiman pernah tengok  time dia umur 3 tahun mana nak ingatkan…hahaha

Read More →