#maxis10 : Mengesan kelajuan HTC Desire Z

Salam semua, untuk pengetahuan korang Smartphone HTC Desire Z ini mempunyai 800Mhz processor dan 512mb, built in dengan Graphic cardnya, walaupun cuma 800Mhz processor tetapi kepantasannya sangat menakjubkan, lebih laju dari smartphones yang lain, ini telah di uji sendiri oleh Yan.

quadrant standard

Tertanya-tanya dalam hati apa yang membuatkan phones ini sangat laju berdesup-desup, nak startup pun amik masa lebih kurang 1-3 saat je, teruja tak? nak tengok startup HTC Desire Z ni meh klik SINI.

(more…)

Pemenang Domain Giveaway Yanmieonline.com dan Ihosterz.com

Salam semua, maaf lambat sikit publish senarai pemenang untuk Domain GiveAway dari Yanmieonline.com dan Ihosterz.com serta tajaan dari Cikmin.com, saje nak buat korang berdebar-debar…hahahaa boleh gitu?? ok dah bersedia??, jom kita tengok siapa yang kena :)

and the winner is

Dan untuk 2 Entry pilihan, anda akan menerima 1 Domain selama 1 tahun sahaja, kemudian untuk tahun seterusnya cuma perlu renew domain tersebut, Sila emailkan atau DM (twitter) domain name yang korang nak  dan korang jugak akan menerima wang tunai rm 20 setiap seorang, wang tunai tersebut boleh di tebus di Cikmin.com dengan cara Email ke cikmin@ymail.com

(more…)

#maxis10 : HTC Sense

Salam semua, hari nie nak cerita pasal HTC Sense, untuk pengetahuan korang, Smartphones  HTC Desire Z ini di datangkan sekali dengan HTC Sense yang mana ianya berfungsi pada Androind phone sahaja, sangat menarik! yang mana ianya jugak antara punca keterujaan Yan kepada HTC Desire Z ini :)

htc desire z

Banyak yang menariknya dengan HTC Sense ini, satu pengalaman yang sangat menyeronokkan yang tak pernah Yan rasakan sebelum ini

(more…)

1 455 456 457 458 459 851

Blog SuperMak