Salam semua, ok nie nak kongsi antara fungsi yang ada pada kamera HTC Desire Z iaitu efek distortion yang mana sangat menarik perhatian anak-anak, bergelak sakan jugaklah diorang nie, ibu, ayah, tok, tok wan, makngah, sepupu sepapat semua gelak tengok hasil dari efek Distortion nie…hahhaa

distortion effect

Ada macam-macam efek yang ada di Kamera HTC Desire Z, pilih saje nak guna yang mana, tapi yang pasti semuanya menarik, boleh disesuaikan dengan keadaan. Yang menariknya siap boleh cam corder menggunakan efek lagi, menarikkan?, tapi disini nak cerita pasal efek distortion yang sangat menarik perhatian anak-anak, pendek kata kejap-kejap suruh snap gambar menggunakan fungsi efek distortion tu…hahaha, layan jom gambar yang terhangat di pasaran…kuikuikui…

Read More →

Salam semua, pagi tadi kami ke Tadika Little Caliphs ada sesi orentasi pelajar-pelajar baru, seronok sangat dapat bawa Aiman, bukan main semangat lagi dia, seawal pagi dan bangun, mandi, makan…ehehe, sampai sana agak lewat sikit tapi oklah suasana meriah sangat tengok telatah anak kecil, ada yang suka dan ada yang menangis, maybe tak biasa berenggang dengan orang tua kot, aiman pulak??? hahaa siap halau mak pak dia balik adalah…kikiki

little caliphs

Tadi jugak dapat baju uniform, baju sukan kemudian kot, dah try-try kat Aiman tadi, memang nampak segak *puji anak sendiri*, tak sabar pulak isnin nie nak hantar Aiman pegi sekolah, maknya pulak yang lebih-lebih….hahahaa

Read More →