Genap setahun wordpress self hosted – Review yanmieonline tahun 2010

Salam semua, syukur alhamdulillah hari nie 5hb genap setahun blog ini berflatformkan wordpress self hosted, dan syukur jugak usia blog ini dah nak mencecah 5 tahun, sekejap aje masa berlalu, blogging since aiman masih baby sehinggalah kini aiman dah masuk ke tadika :)

i-love-blogging

img : tutorialnewbie.com

terlalu banyak kenangan indah, manis dan pahit di palitkan pada blog ini, terima kasih semua yang sudi membaca blog ini, tanpa korang semua apalah adanya blog ini, terima kasih jugak pada suami aka en.hubby yang sangat memahami minat dan menyokong Yan dalam dunia blogging ini, terima kasih sayang untuk semua ini kerana beliaulah yang bertanggungjawab untuk menaja dan renew domain serta hosting blog ini. hanya 1 perjanjian kami dalam Yan berblogging ini, asal rumahtangga terurus dan nama yang di bawa *yanmie* di jaga dengan baik.

Read more

Alhamdulillah tertunailah hasrat di hati

Salam semua, sebelum tu pinjam tagline KakIna KL ye untuk tajuk entry nie…eheehe, ye betul tertunailah hasrat di hati sebab keinginan dan pun di penuhi oleh en.hubby, makasih sayang….hahaha pedahal benda kecik aje pun, bukannya besar sangat keinginan tu..kahkahkah :))

kampung baru KL

Ahad baru nie kami turun KL semata-mata en.hubby nak menunaikan hasrat di hati isteri dia nie je, kikiki makasih sayang *wah tetiba nak jiwang…hahaha* takdelah teringin sangat pun, tapi sebenarnya teringin sangat jugak…hahhaa *kejap teringin kejap tak* aiyoooo..okeh2 serius sungguh teringin okeh!

Read more

Hari pertama aiman di Tadika

Salam semua, hari nie sibuk sikit sebabnya Aiman dah mula masuk sekolah tadika di tadika di Little Caliphs, bukan main seronok lagi dia pagi tadi, macam-macam jugak ragam anak kecil pagi tadi, ada yang cool macam aiman dan ada jugak yang menangis langsung tak boleh nak pujuk, last-last mak budak pun masuk ikut sekali…ehehe

tadika3

Alhamdulillah Aiman menten cool dan tak menangis pun, malah masa Orentasi Di Tadika The Little Caliphs hari tu pun dia tak nangis kami tinggalkan dia selama 2 jam kat sana.

Read more