Salam semua, amboiii korang kalau gambar menggiurkan laju je ye nak klik..hahaha, pagi nie selongkar balik gambar-gambar yang ada kat dalan Smartphone HTC Desire Z nie, fuh lapar….dan-dan masuk ke dapur memasak, kah3 :)) jom layankan menu yang ada dalam smartphones HTC Desire Z nie :)

paprik udang

Paprik Udang

Read More →

Salam semua, tak lama lagi Sinetron baru akan bersiaran yang mana akan mengantikan Sinetron Bukan Diriku, Sinetron terbaru tersebut bertajuk Sinetron Kejora dan Bintang, tak sabar pulak nak tengok sebab ada Baim Wong, tapi heroin alahai Alyssa Soebandono, bukanlah tak minat sangat dengan dia nie, cuma lakonan dan watak beliau dalam Sinetron Alisa di TV3 betul-betul menyampah tengok sebab kejap-kejap nak nangis..kah3 :))

sinetron kejora dan bintang

Harap-harapn watak Alyssa dalam Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria ini boleh menarik minat Yan untuk terus setia menonton sinetron tersebut seperti Cinta Kirana. Tapi kalau baca dari Sinopsis Sinetron Kejora dan Bintang ini macam best je, jom layan sinopsisnya :)

Read More →

Salam semua, wah semalam tak update, hari nie pulak dah petang baru dapat update, bukan apa sebab keadaan diri yang tak berapa nak sihat, oh yea ada sesiapa tak yang rindukan entry di blog nie?? ehehe *mood perasan*, alhamdulillah rasa “kegatalan” dah beransur sembuh.

anak-anak

anak-anak masih kecik lorrr…kasik enjoy diorang dulu :)

sebenarnya gi Ke Klinik Alam Medic sebab badan alergik bukan mengandung seperti yang korang berkontroversikan…wakakaa sabar jelah aku, so layankan jelah komen-komen korang tu, seronok pulak baca…hahaha :))

Nota Yanmie : ok larriikkkkk……later update lagi okies, banyak citer yang tertangguh nie, be right back :) *macam tak update sebulan je dia punya kecoh…hahhaa*