Salam semua, layan camera video dari HTC Desire Z yang kejap tadi di rekod bersama haziq di laman rumah (kampung), teruja dengan kualiti camera yang ada pada smartphones tersebut.¬†Video nak upload pun laju jugak, layan…

Cuba teka haziq nyanyi lagu ape? Hehehe ;)

.

.

Sent via HTC Desire Z

Salam semua, seperti yang korang sedia maklum, HTC Desire Z ini mempunya Dual keyboard sama ada korang nak taip (type) atau sentuh (touch) sahaja, sangat simple dan mudah sangat nak gunakannya dengan QWERTY keyboard, kepantasan menaip pun laju berbanding keybord phone biasa.

htc desire z

Bagi Yan sendiri, Yan lebih suka untuk touch sahaja, ini kerana kepantasan menaip menggunakan touch sangat boleh di banggakan berbanding dengan menaip di keyboard, terasa amat kekok sekali untuk menaip di keyboardnya, maklum sajelah keyboardnya kecik comel je, yelah dah namapun smartphone kan, kalau nak besar harus online di laptop aje, tapi suka sangat dengan touch!!!, senang sangat nak handle :)

Read More →

image

Salam semua, sekarang Yan bersama anak-anak dalam perjalanan untuk balik kampung en.hubby di jengka pahang, en.hubby tak dapat balik sebab dia kena bekerja krismas ni..uhuk…balik sebab adik ipar nak bertunang 25hb nie.

Oklah doakan perjanan kami selamat yea ;)

Sent via HTC Desire Z