Blog SuperMak


Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa

skandal yanmieonline dan suarapeople

Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat blog ini dia cumalah silent readers aje, then bila sampai satu tahap dia tak tahan, kena shout jugak!!, dan dapat pulak layanan istimewa dari tuan blog nie, layan istimewa takdelah istimewa sangat, cuma kerap berbalas-balas komen macam orang lain, cuma dia nie special sikit, bab-bab komen memang no 1, buktinya ayie merupakan top komentar bulan November, tak caya klik SINI, giler ko komen sebulan sampai ribu tu, patah jari akak nk balas, minta halal tau!

Read More →

Salam semua, ye betul tengah mencari abang posmen tak datang-datang rasanya dah dekat 2 minggu nie menanti, ntah mana pulak perginya abang posmen nie, hati meronta-ronta nak jumpa, aisehhh….ke abang posmen nie dah curang? telefon ofis pun tak angkat, no handphone tak tau..ehehe.

poslaju

Ahaks…korang jangan tertipu ye, tu abang posmen poslaju ler..huhuhu sebenarnya sakit jiwa jugak nie, hari tu call kata nak datang amik barang, tunggu punya tunggu, call punya call sampai tumbuh janggut sudahnya dagu nie…ehehe, call pulak tu tak angkat…wehhhh poslaju klang bercuti ke 2 minggu nie ye??? konfius!!! ke diorang silentkan phone?? sebab malas nak buat keje?? opss!!! *think positif…ehehe*

Read More →

Salam semua, syukur alhamdulillah terpilih untuk #Maxis10 HTC Desire Z, semalam dapat announcement dari @maxiscomms di Twitter dan jugak Facebook, dan Yan salah seorang yang terpilih untuk review phone tersebut, happy sangat-sangat, insyaallah Yan akan buat sebaik mungkin untuk review nie, kalau korang ada sebarang pertanyaan silalah kemukakan yea, insyaallah Yan akan menjawab semua pertanyaan korang :)

maxis10 program

Tak sabar pulak rasa nak review phone HTC Desire Z nie, korang nantikan ye review versi dari Yan, harap-harap semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar. Terima kasih buat Maxis kerana memilih Yan untuk menjadi reviewers bagi smartphone HTC Desire Z nie.

Read More →