Salam semua, tak lama lagi Sinetron baru akan bersiaran yang mana akan mengantikan Sinetron Bukan Diriku, Sinetron terbaru tersebut bertajuk Sinetron Kejora dan Bintang, tak sabar pulak nak tengok sebab ada Baim Wong, tapi heroin alahai Alyssa Soebandono, bukanlah tak minat sangat dengan dia nie, cuma lakonan dan watak beliau dalam Sinetron Alisa di TV3 betul-betul menyampah tengok sebab kejap-kejap nak nangis..kah3 :))

sinetron kejora dan bintang

Harap-harapn watak Alyssa dalam Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria ini boleh menarik minat Yan untuk terus setia menonton sinetron tersebut seperti Cinta Kirana. Tapi kalau baca dari Sinopsis Sinetron Kejora dan Bintang ini macam best je, jom layan sinopsisnya :)

Read More →

Salam semua, wah semalam tak update, hari nie pulak dah petang baru dapat update, bukan apa sebab keadaan diri yang tak berapa nak sihat, oh yea ada sesiapa tak yang rindukan entry di blog nie?? ehehe *mood perasan*, alhamdulillah rasa “kegatalan” dah beransur sembuh.

anak-anak

anak-anak masih kecik lorrr…kasik enjoy diorang dulu :)

sebenarnya gi Ke Klinik Alam Medic sebab badan alergik bukan mengandung seperti yang korang berkontroversikan…wakakaa sabar jelah aku, so layankan jelah komen-komen korang tu, seronok pulak baca…hahaha :))

Nota Yanmie : ok larriikkkkk……later update lagi okies, banyak citer yang tertangguh nie, be right back :) *macam tak update sebulan je dia punya kecoh…hahhaa*

Salam semua, semalam en.hubby tak kerja, dia bawa isteri tercintanya ini pergi ke klinik untuk mendapatkan rawatan *cecewah ayat skema tu*, ye semalam tak sihat so pegi klinik lah kan, kang melarat pulak tak sihatnya nanti, siapa susah?? en.hubby jugak :P

klinik alam medic

Klinik inilah yang selalu kami pegi sejak duk kat Bandar Puteri Klang nie, so far oklah layanan dari staff dan doktornya, sangat peramah. Baru bagitau apa yang sakit doktor tu dah cakap “ok2 i tau, u jangan risau” kah3, belum cek lagi tu, baru cakap je…ehehe, tapi memang betul pun apa cakap doktor tu, hari nie alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar *cuba teka sakit apa* hahahaa :)) *mula lah tu nak bergosip, takde yang tersembunyi okeh!*

Read More →