Salam semua, petang semalam teringin pulak nak makan ketam so memandangkan dah shopping petang semalam, amik kesempatanlah untuk beli ketam sekali, cari ketam nipah tapi takde, yang ada ketam bunga aje, dah tu musim hujan nie harga seafood semua naik, but no problem, layankan je nafsu..kah3 :)

ketam

Okeh kat atas tu ketam bunga, semua orang kenalkan ketam bunga tu, boleh pulak si Aiman nie cakap “Ibu beli kura-kura??” wakakkaa gelak je dengar dia cakap, so bagitaulah kat dia tu ketam bukannya kura-kura…hahaha yelah sebelum nie kalau beli pun biasa yang dah siap dimasak, takpun yang di bawa dari sabah, maksudnya ketam yang dah di potong-potonglah, yang hidup-hidup macam nie Aiman pernah tengok  time dia umur 3 tahun mana nak ingatkan…hahaha

Read More →

Salam semua, tak lama lagi Sinetron baru akan bersiaran yang mana akan mengantikan Sinetron Bukan Diriku, Sinetron terbaru tersebut bertajuk Sinetron Kejora dan Bintang, tak sabar pulak nak tengok sebab ada Baim Wong, tapi heroin alahai Alyssa Soebandono, bukanlah tak minat sangat dengan dia nie, cuma lakonan dan watak beliau dalam Sinetron Alisa di TV3 betul-betul menyampah tengok sebab kejap-kejap nak nangis..kah3 :))

sinetron kejora dan bintang

Harap-harapn watak Alyssa dalam Sinetron Kejora dan Bintang di Astro Ria ini boleh menarik minat Yan untuk terus setia menonton sinetron tersebut seperti Cinta Kirana. Tapi kalau baca dari Sinopsis Sinetron Kejora dan Bintang ini macam best je, jom layan sinopsisnya :)

Read More →