Salam semua, yes betul Yan dah ada pembantu rumah..ehehe, syukur alhamdulillah sejak Aiman dan masuk sekolah tadika nie, dia dah cerdik sikit, boleh nampaklah perubahan pada dia, rajin tolong ibu dia kemas rumah, sapu rumah, sampai tugas melipat kain pun dia nak amik alih jugak, tapi lipat baju-baju diorang ajelah sebab kain baju yang besar-besar tu dia tak reti. so layankan jelah dah dia nak tolong kan :)

aiman

Gambar nie Yan snap pagi tadi, senyap-senyap snap gambar dia, see dia tengah tekun melipat baju dia dan adiknya, siap susun lagi kat rak-rak tu semua, pandai pulak dia asingkan mana baju dia dan mana baju adiknye, ehehe maybe dah selalu tengok ibu dia buat kot, so tak perlu dah ajar dia.

Read More →

Sticky Entry, sila scroll kebawah untuk entry terbaru…makasih yea

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, so nak run 1 contest untuk korang, contestnya mudah je tak perlu nak perah otak bagai, cuma post 1 gambar aksi makan korang kat blog dengan menggunakan tajuk entry diatas dan jangan lupa linkkan entry ini di dalam entry contest korang ye, senang kan

Contest Aksi Makan

Gambar contest tersebut haruslah milik korang sendiri maknanya di snap oleh korang, gambar pakcik google tak mau arr!!, gambar korang jugak boleh di edit suka hati contohnya dengan meletakkan caption, efek atau sebagainya, tidak semestinya gambar muka korang, boleh guna gambar kakak, abang, mak, ayah, bintang kesayangan dll, yang penting gambar ada makanan dan modelnye, dan Pemenang di nilai dari  gambar yang menarik dan kreatif.

Read More →

Salam semua, baru nie malam minggu kami ke MAEPS layan Drift car pulak, kalau korang pembaca setia blog ini mesti korang tau antara hobi dan minat kami sefamilykan? ha ye nak tau kami sefamily memang minat dengan dunia permotoran, asal ada Race, Drag, Drift, Sprint semua kami pegi, tak kisah harga tiket berapa pun, selalunya yang ada kat sepang pun kami pergi jugak, cuma satu je tak pernah nak tengok iaitu race Formula 1…ehehe belum mampu nak beli tiket, maklumlah kalau gi sana kami memang tak suka duduk tempat lain, mesti nak duduk di bahagian Main Grand Stand baru puas hati :)

drift at maeps

eh, citer pasal sepang lak, hahaha okeh nak cerita pasal Drift kereta di MAEPS, sebenarnya tiap-tiap malam minggu memang ada drift kereta di MAEPS nie, masuk pun cuma rm5 je utk seorang dewasa, anak-anak free je, parking pun senang, cuma kalau datang lambat tu pandai-pandai ler cari tempat parking :)

Read More →