Salam semua, alamak tak tengok pun ending Seribu Kali Cinta, ntah macam mana kesudahan drama tu, terkini hari ini Drama yang menggantikannya iaitu Drama yang bertajuk Tiramisu, sebut pun sedap macam makan tiramisu :P, hari nie mula di tayangkan.

Drama Tiramisu TV3

Now dalam di lema sama ada nak tengok Sinetron Bukan Diriku ataupun Drama Tiramisu nie, hem…ok jom layan sinopsis Drama Tiramisu ini.

Read More →

Salam semua, baru nie kami bertiga balik kampung untuk menghadiri majlis pertunangan adik ipar 25.12.2010, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, dan seronok dapat snap gambar menggunakan HTC Desire Z yang di pinjamkan oleh Maxis nie :) layan jom….

majlis pertunangan

Gambar atas adalah dulang hantaran dari pihak kami bertemakan warna purple, cantik purplenya, warna kegemaran en.hubby :), amacam kualiti gambar dari HTC Desire Z? memuaskan sangat bagi Yan, balik kampung ramai yang admire dengan HTC Desire Z nie….ehehee apa lagi terjah maxis terus untuk mendapatkan pakej harga istimewa :)

Read More →

Salam semua, sebelum nie Yan ada entrykan pasal HTC Sense kan, boleh rujuk entry HTC Sense, Sebenarnya Yan dah aktifkan awal dah phone tersebut untuk aplikasi phone finder di htcsense, tapi baru semalam rasa nak login di site htcsense.com. teruja sungguh, sesuatu yang baru bagi Yan :), ok meh nak ajarkan pada kawan-kawan lain yang masih lagi belum berjaya untuk membuat phone finder nie melalui htcsense.com.

location

Ok pertama sekali korang masuk ke Setting phone, cari menu Phone Finder macam kat bawah nie

Read More →