Salam semua, semalam kami seramai 7 orang antara 10 yang lain berkumpul di menara maxis tingkat lapan untuk mengambil smartphones HTC Desire Z dari @aprilyim dan @fiona untuk misi review kami selama 2 minggu, teruja sangat seh! tak pernah pegang handphone secanggih ini, seronok dapat berjumpa diorang semua dan terima kasih kepada @maxiscomms kerana memberikan peluang ini kepada kami, dan terima kasih jugak buat April dan Fiona, diorang sangat best!!

maxis desire z

Kredit gambar kepada Noktahhitam.com, berdiri kiri, @rodgerMY, @Roslan_Nazri, @joshuatly, @heymijie dan @yanmie *akulah tu*. depan tengah squat, @noktahhitam dan @zzuhry

Read More →

Salam semua, alahai baru tau pasal berita nie, semalam sibuk sangat-sangat, berita laporan dari akhbar metro semalam pasal rakaman aksi seks 2 adik beradik yang dipercayai di rakam di sebuah hotel menggunakan telefon bimbit, sanga-sangat memalukan!, risau pulak semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.

aksi panas 2 adik beradik

Minta seluruh ahli keluarga kita di jauhkan dari perkara-perkara sebegini, siapa yang patut dipersalahkan bila berlakunya perkara ini?, tambahan pulak usia pasangan tersebut masih terlalu muda yang mana budak lelaki tersebut dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun.

Nota Yanmie : Sedangkan kanak-kanak boleh beraksi macam tu, orang dewasa apatah lagi :(

Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa

skandal yanmieonline dan suarapeople

Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat blog ini dia cumalah silent readers aje, then bila sampai satu tahap dia tak tahan, kena shout jugak!!, dan dapat pulak layanan istimewa dari tuan blog nie, layan istimewa takdelah istimewa sangat, cuma kerap berbalas-balas komen macam orang lain, cuma dia nie special sikit, bab-bab komen memang no 1, buktinya ayie merupakan top komentar bulan November, tak caya klik SINI, giler ko komen sebulan sampai ribu tu, patah jari akak nk balas, minta halal tau!

Read More →