mee basah sabah sedap

Wajib Makan Kalau Balik Sabah

Assalam, baru-baru ni kami balik Sabah, semestinya kalau balik sana haruslah pekena Mee Basah barulah lengkap rasanya hidup berada di Sandakan Sabah tu hehee, sampai macam tu kan heeee, seminggu sebelum balik tu memang dah terbayang Mee Basah tu haahhaha, teruk betul perangai ­čśŤ Alang tu muka macam tak puas... Read more

resepi pizza maggi

Pizza Maggi

Assalam, Selamat berpuasa diucapkan untuk semua reader blog ni, maaf agak sibuk sikit ehheee, baru sempat nak on laptop. macam mana puasa korang? InsyaALLAH semoga kita diberikan kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa tahun ini, dan alhamdulillah Aiman dan Haziq juga setakat ini masih berpuasa penuh. Kipidappp anak-anak, ibu... Read more

Jalan-jalan KL TOWER

Assalam, baru-baru ni kami turun KL. tak tahu nak pegi mana sebenarnya, sementara nak tunggu petang kenkonon nak tengok Movie Boboiboy hehee. Tapi waktu tayangan agak lewat pula di TGV KLCC tu, jadi kami makan tengahari dulu disana, lepastu pusig2 KL. Tah macam mana, En.Suami bawa naik KL Tower laaaa yeayyy!... Read more

Terlupa

Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua... Read more

Rosabelle Koleksi Terbaru Dari Corelle

Salam, baru sempat update blog punyalah busykan, ampun…ampun heheee. ok nak cerita je baru-baru ni yang Corelle baru je melancarkan Koleksi Terbaru Dari Corelle pada 10 Jun 2015, “Rosabelle” dalam bahasa Perancis bermaksud Bunga Ros Yang Cantik, memang cantik, seindah namanya. dan┬áserius cakap saya sebelum ni tak pernah ada set... Read more

Lenovo Vibe X2 Telefon Pintar Pertama Layered Di Dunia

Salam, ehemmm terima kasih Lenovo Malaysia, dapat juga jadi antara yang terawal menggunakan Lenovo Vibe X2 Telefon Pintar Pertama Layered Di Dunia. Sebenarnya Smartphone Lenovo Vibe X2 ni saya dapat lama dah, dah puas pakai, memang terbaiklah, so nak share dengan pembaca blog ni tentang Phone Lenovo Vibe X2 yang mana mendapat jolokan... Read more