Gambar Majlis Perkahwin Lisa Surihani dan Yusry KRU

Salam, hoyeahh hari ni kan majlis perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry akan berlangsung, tak sabar pulak nak tengok Gambar Kahwin Lisa Surihani dan Yusry KRU, jap-jap lagi adalah tu yang sudi twitpickan gambar, nanti saya update semula gambar kahwin diorang ye, layan gambar Lisa Surihani tengah mandi bunga kemarin sebelum melangsungkan perkahwinannya dengan Yusri hari ini.

gambar lisa surihani mandi bunga

Baru mandi bunga dah nampak berseri, maklumlah orang cantikkan, putih melepak pulak tu, haishhh memang minatlah dengan Lisa ni, tak sombong pulak tu kat twitter, followersnya sahaja dah ratusan ribu, maklumlah Lisa Surihani Ratu Sosial Media Malaysia kan.

Continue Reading

Kari Ayam

Salam, hiks dalam pada sibuk nak mempromosikan entry contest gadget impian saya, sempat lagi mengoogle resepi kari ayam hikhik layannnnn, perut suami dan anak-anak pun nak kena jaga jugakkan ^___^

kari ayam

Hoyeahh menjadi juga kari ayam ni, biasanya kari ayam yang saya buat sebelum ini tak berapa nak sedap kot, pekat sangat kuahnya haha ala yang macam kari ayam kat kedai mamak tu kehkehkeh, tapi resepi kali ni memang marvelous nngeee~~

Continue Reading

Cara Bersihkan Kulit Kerang

Salam, semalam buat kerang rebus, ala simple je pun, letak halia, serai, bawang, garam dan perasa sikit untuk membangkitkan lagi rasa kerang tu, nak-nak pulak kerang tu yang fresh punya pheww sedap! tapi yang jadi masalahnya macam mana cara nak bersihkan kulit kerang?, ok saya twit tanya rakan-rakan kat twitter hikhik

twitter

Waktu ni Talian Streamyx kat rumah problem, nak google cara memang susah, terhad sangat, so saya twit dari BB je, nasib baik BIS tak tamat tempoh lagi hehee, tanya kawan-kawan soalan diatas, see ada rupanya yang bersihkan kulit kerang guna berus gigi, sampai besok, lusa…dan kerang tu busuk baru dapat masak hahahaha.

Continue Reading