Salam, wah-wahhhhh kemain viral sana sini tentang Jeruk Mangga Asam Boi ni kan??, meh saya share Resepi Jeruk Mangga Asam Boi, takdelah susah mana nak buatnya, senang je…tutup mata pun boleh, ecehhhh hihihi.

Resepi Jeruk Buah Mangga Asam Boi

Sebenarnya Jeruk Mangga Asam Boi ni dah lama tau, sejak tahun 2012 lagi, tak sangka baru viral sekarang ni, makan tahun juga nak viral ye hahahaha. Buka Facebook sana sini orang post gambar Jeruk Mangga Asam Boi ni. mengundang sungguh nak suruh orang buat hehehee

Jeruk Buah Mangga

Jeruk Buah Mangga Asam Boi 2012

Read More →

Salam, senyum sikit!!!! hahaha sebab pepagi boleh upadte blog, baik sikit mood Alang Irfan pagi ni, saja try on laptop, dia ok pula, tak pula cakap suruh tutup hahaha, ke sebab semalam dapat melepaskan geram kat Angahnya kikikiki. Kesian Angah kena gigit sampai berdarah-darah dengan Alang huuuuu~

Petua Cara Mengatasi Anak Suka Menggigit

Ni sekarang masalah yang saya hadapi dengan Alang Irfan, dia jadi suka sangatlah nak menggigit, tak boleh silap sikit atau buat dia marah, mesti dia kejar sampai dapat punya. Tapi sekarang ni dah kurang sikit, tak macam dulu-dulu.

Budak kalau mula-mula nak tumbuh gigi tu kita seronok lah, kita pun mula-mula duk seronok suka dia gigit, nah…sekarang amik ko!!! kalau dulu sua tangan suh gigit, sekarang ni sorok tangan dari dia hahahaa.

Read More →

Salam, baru-baru ini Angah tak sihat, Muntah dan pening2, gaya muntah tu macam orang mengandung, kesian jugalah sampai tak sekolah sehari tu, bawa dia pergi klinik, doktor sarankan buat pemeriksaan mata untuk Mengesan Rabun Mata Dan Silau (Astigmatisma) Pada Kanak-kanak.

dr choong eye specialist bukit tinggi klang

Di Klang ni kami suka buat pemeriksaan mata di Dr Choong Eye Specialist Bukit Tinggi Klang, Mahal tapinya memang berbaloi, Dr Choong sangat baik dan peramah, pandai ambil hati anak-anak.

Read More →