We Work Efficiently

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam nec rhoncus risus. In ultrices lacinia ipsum, posuere faucibus velit bibendum ac.

Pemilik Blog

Ibu kepada 3 orang putera, dan insyaALLAH bakal melahirkan seorang lagi cahayamata pada tahun depan.

Cari Kami di Facebook

Anda juga boleh mengikuti perkembangan blog ini melalui Facebook Fanpage, klik bawah ye, jangan lupa like sekali hihihi

Iklan/Advertorial

Ingin beriklan di blog ini?, klik untuk melihat syarikat yang pernah beriklan di blog ini.

Butik Baby Ibu

Mencari barangan kanak-kanak yang nampak cantik dan berkualiti tapi murah??

Parenting & Lifestyle

Selamat Datang

Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk membaca blog ini, semoga ianya memberi sedikit sebanyak informasi untuk anda.

Latest Blog

irfan

Macam Mana Nak Update?

Salam, inilah dia masalah saya sebulan yang lalu, dan sehingga kini, biarlah gambar bercerita HAHAHAHA. Sebenarnya banyak benda nak update, tapi bila on laptop je mulalah Alang Irfan ni tak...

playground taman tasik titiwangsa

Hujung Minggu Di Playground Taman Tasik Titiwangsa

Salam, baru ni sebelum puasa, kami suami isteri berkesempatan bawa anak-anak ke Playground Taman Tasik Titiwangsa, dah lama sebenarnya berhajat nak bawa Irfan ke sana, nak bagi dia main buai heheee, Kalau...

buffet ramadhan casa ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak

Assalammualaikum, wah sedar tak sedar cepatnya masa berlalu, hari ni dah 5 Ramadhan, dan dah tentu ramai juga yang mengambil kesempatan untuk berbuka diluar, pada anda yang masih tercari-cari kat...

Our Client