Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua ada dalam ni, aku hampir-hampir melupakan blog ni. maafkan aku yanmieonline.com cewahhh..

emoticon box

Aku hampir terlupa cara login blog, username dan password semua, nak resize gambar atas tu pun blur tak ingat macam mana cara, ternyata dah banyak yang berubah, betapa diri ini terlampau sibuk atau buat-buat sibuk erm….sedih memang sedih tak pernah rasa terkilan macam ni, blog je kot kan??? tah lah feeling lain macam ni, terasa banyak benda yang telah diabaikan.

Nanti update lain, cari kekuatan dulu untuk boleh menghadap laptop macam dulu, update guna phone tak best -..-“

Salam, baru sempat update blog punyalah busykan, ampun…ampun heheee. ok nak cerita je baru-baru ni yang Corelle baru je melancarkan Koleksi Terbaru Dari Corelle pada 10 Jun 2015, “Rosabelle” dalam bahasa Perancis bermaksud Bunga Ros Yang Cantik, memang cantik, seindah namanya. dan¬†serius cakap saya sebelum ni tak pernah ada set hidangan pinggan mangkuk segala bagai dari Corelle ni, kesian betul hahaha.

harga pinggan corelle

Alhamdulillah baru-baru ni dapat jugalah merasa berpinggan mangkuk dari Corelle ni, dapat pula koleksi terbaru hidangan dari Corelle memang syiokkk!!.yelah sapa tak suka kan, jenama unggul 45 tahun tu, jenama lama..mak-mak kita mesti banyak koleksi macam ni.

Read More →