Assalam, aduhai mau sejam ni nak edit gambar tak reti, ni lah dia salah satu sebab jadi malas nak update blog, nak edit gambar resize semua tak reti guna mac ni, mau menangis rasa, nak setahun guna tapi tang edit gambar tu tak reti sebab guna untuk tujuan lain, (bukan untuk blogging). fedupppp ok!, ni gigihkan jugalah cari cara, haritu jumpa pastu dah lama2 tu tak ingat hehehee.

 water theme park legoland

tapi leceh lah bab2 nak edit gambar sebab tak boleh nak install photoscape di mac ni, jadi photo editor apa nak guna di mac ni pun tak tahu, alahaiii…benda boleh buat 30 saat jadi 10 minit pun ye. banyak benda nak entry, tapi bila tang edit gambar tu terbantut. nak guna laptop lama macam dah tak best pula hahhaha acane ni

  Read More →

Assalammualaikum, Ya ALLAH lamanya tak update blog ni, sedih pula rasa nengok blog ni dah terabai hampir setahun itupun kalau terupdate maybe 3 bulan 1 entry, ish…ish..lepas ni nak update lah, sayang pula banyak cerita yang terlepas untuk dicoretkan disini. alahaiiii nak nangis nengok blog ni. segala pahit manis semua ada dalam ni, aku hampir-hampir melupakan blog ni. maafkan aku yanmieonline.com cewahhh..

emoticon box

Aku hampir terlupa cara login blog, username dan password semua, nak resize gambar atas tu pun blur tak ingat macam mana cara, ternyata dah banyak yang berubah, betapa diri ini terlampau sibuk atau buat-buat sibuk erm….sedih memang sedih tak pernah rasa terkilan macam ni, blog je kot kan??? tah lah feeling lain macam ni, terasa banyak benda yang telah diabaikan.

Nanti update lain, cari kekuatan dulu untuk boleh menghadap laptop macam dulu, update guna phone tak best -..-“