starbucks

Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot) Naelofar Hijab

Assalam, masih ada yang tengah demam Suri Hati Mr Pilot ke? hehee, dah lah nak cerita pasal Koleksi Tudung Warda (Suri Hati Mr Pilot)  Naelofar Hijab ni je hahaha, cecantik semua koksi tudung yang Neelofa pakai dalam drama tu kan?, sampai daku pun dah terjebak untuk dapatkan koleksi tudung warda Neelofa ni, bajet... Read more

kek secret recipe

Happy Birthday Angah :)

Assalam, baru-baru ni Haziq menyambut ulang tahun kelahiran yang ke 9 tahun, ya ALLAH dah besar anak-anak ibu rupanya, ibu je yang tak tua-tua lagi ni hahahahahaha (sila muntah). Happy Birthday Angah!!!!!, moga jadi anak yang soleh, anak yang dengar cakap, jangan suka buat ibu menjerit hehehe 23hb baru ni Haziq... Read more

set skin care tati

Skincare Tati Berkesan

Assalam, korang mak-mak, cik adik pakai skin care apa ya? kita pakai dah macam-macam duit berabis tak ngam-ngam juga, sampailah tergerak hati nak try guna Skin Care Tati, gara-gara terpengaruh degan kawan-kawan kat grup, nengok testimoni best tu yang Try. Saya beli dahulu Set Skin Carenye, beli ramai-ramai dengan kawan-kawan... Read more

mham original

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat... Read more

zoo-negara

Jenjalan Ke Zoo Negara

Assalam, baru-baru ni bawa anak-anak ke Zoo Negara, last datang sini masa Aiman dan Haziq kecik lagi, sekarang ni dah besar ha, ni bawa dengan adik-adik sekali, dulu bawa Aiman Haziq sampai tak mahu balik hahahaa, jenuh pujuk bertarik baju dengan dia kat pintu masuk tu hehehe Kali ni best... Read more

servis cuci karpet

Perkhidmatan Cuci Karpet

Assalam, nak raya ni kan mesti memasing fikir nak cantikkan rumah, nak cat rumah nak pakai carpet barulah sebab yang lama dh buruk dan busuk, eh korang jangan tak tahu tau, sekarang ni dah ada Perkhidmatan Cuci Karpet  tau, saya pun baru tau, kawan rekemen contact brother ni. Dorang datang pickup... Read more

maggie kari ketam

Resepi Maggi Kari Ketam

Salam, mencuba Resepi Maggi Kari Ketam, boleh tahan juga sedapnya, lain dari yang lain. saya baru ni ada juga mencuba buat menu Maggi Kari Ketam ni, hasil mengoogle, tapi saya olah mengikut citarasa saya hihihi, layan~ Ini Maggie Kari Ketam saya heheee, suami lebih suka makan ketam dengan nasi, anak-anak pulak... Read more

yanmieonline

Welcome Back Blogger YanMie

Gelapnya gambar atas tu…gambar dalam gua hahahha. Bismillahirahmanirrahim… Assalammualaikum reader blog yanmie, apa kabar semuanya? lama gila kot kan tak menulis disini, ALLAH rindu sunggu dunia blogging ni, insyaALLAH lepas ni nak aktif semula menulis. Semakin busy semakin jauh dari dunia blogging, takut tak ingat je pernah jadi blogger hahahaha.... Read more