mham original

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak

Assalam, saya nak kongsikan tentang Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Asma, batuk, berkahak memang sangat mujarab dengan IzinNYA. Saya sendiri mengamalkan pemakaian minyak herba asma ni kat anak-anak tau, alhamdulillah berkesan dan serasi dengan anak-anak, dan setelah mendapati ianya sangatlah bagus, saya mengambil keputusan menjadi seorang stokis sah MHAM Original, niat... Read more

zoo-negara

Jenjalan Ke Zoo Negara

Assalam, baru-baru ni bawa anak-anak ke Zoo Negara, last datang sini masa Aiman dan Haziq kecik lagi, sekarang ni dah besar ha, ni bawa dengan adik-adik sekali, dulu bawa Aiman Haziq sampai tak mahu balik hahahaa, jenuh pujuk bertarik baju dengan dia kat pintu masuk tu hehehe Kali ni best... Read more

servis cuci karpet

Perkhidmatan Cuci Karpet

Assalam, nak raya ni kan mesti memasing fikir nak cantikkan rumah, nak cat rumah nak pakai carpet barulah sebab yang lama dh buruk dan busuk, eh korang jangan tak tahu tau, sekarang ni dah ada Perkhidmatan Cuci Karpet  tau, saya pun baru tau, kawan rekemen contact brother ni. Dorang datang pickup... Read more

maggie kari ketam

Resepi Maggi Kari Ketam

Salam, mencuba Resepi Maggi Kari Ketam, boleh tahan juga sedapnya, lain dari yang lain. saya baru ni ada juga mencuba buat menu Maggi Kari Ketam ni, hasil mengoogle, tapi saya olah mengikut citarasa saya hihihi, layan~ Ini Maggie Kari Ketam saya heheee, suami lebih suka makan ketam dengan nasi, anak-anak pulak... Read more

yanmieonline

Welcome Back Blogger YanMie

Gelapnya gambar atas tu…gambar dalam gua hahahha. Bismillahirahmanirrahim… Assalammualaikum reader blog yanmie, apa kabar semuanya? lama gila kot kan tak menulis disini, ALLAH rindu sunggu dunia blogging ni, insyaALLAH lepas ni nak aktif semula menulis. Semakin busy semakin jauh dari dunia blogging, takut tak ingat je pernah jadi blogger hahahaha.... Read more

mee basah sabah sedap

Wajib Makan Kalau Balik Sabah

Assalam, baru-baru ni kami balik Sabah, semestinya kalau balik sana haruslah pekena Mee Basah barulah lengkap rasanya hidup berada di Sandakan Sabah tu hehee, sampai macam tu kan heeee, seminggu sebelum balik tu memang dah terbayang Mee Basah tu haahhaha, teruk betul perangai 😛 Alang tu muka macam tak puas... Read more

resepi pizza maggi

Pizza Maggi

Assalam, Selamat berpuasa diucapkan untuk semua reader blog ni, maaf agak sibuk sikit ehheee, baru sempat nak on laptop. macam mana puasa korang? InsyaALLAH semoga kita diberikan kesihatan yang baik dalam menjalani ibadah puasa tahun ini, dan alhamdulillah Aiman dan Haziq juga setakat ini masih berpuasa penuh. Kipidappp anak-anak, ibu... Read more

Jalan-jalan KL TOWER

Assalam, baru-baru ni kami turun KL. tak tahu nak pegi mana sebenarnya, sementara nak tunggu petang kenkonon nak tengok Movie Boboiboy hehee. Tapi waktu tayangan agak lewat pula di TGV KLCC tu, jadi kami makan tengahari dulu disana, lepastu pusig2 KL. Tah macam mana, En.Suami bawa naik KL Tower laaaa yeayyy!... Read more