Buffet Ramadhan Casa Ombak

Assalammualaikum, wah sedar tak sedar cepatnya masa berlalu, hari ni dah 5 Ramadhan, dan dah tentu ramai juga yang mengambil kesempatan untuk berbuka diluar, pada anda yang masih tercari-cari kat mana tempat berbuka yang best, boleh cuba Buffet Ramadhan Casa Ombak ni, insyaALLAH anda puas hati. Mana tidaknya Syarikat Ombak Creative ni dah lebih 10 tahun tau dalam pengurusan event seperti Catering, Majlis Perkahwinan, Majlis Korporat dan Persendirian. InsyaALLAH berbaloi-baloi dengan Promosi Buffet Ramadhan yang Casa Ombak buat ni!.

buffet ramadhan casa ombak

Berbaloi lah sebab tengok tang harga tu!, antara Buffet Ramadhan termurah dan berpatutan, bukan sahaja murah ye, kualiti pun mereka jaga, memang terbaiklah, dengan pelbagai hidangan kuih muih dan masakan kampung, saya mesti pilih!!!, maklumlah tekak melayu hihihi.

(more…)

Tarikh Melihat Anak Bulan Puasa Ramadhan 2014

Salam, wahhhh minggu depan insyaALLAH kita akan mula berpuasa, Tarikh Melihat Anak Bulan Puasa Ramadhan 2014 telahpun ditetapkan dan telahpun di umumkan oleh Majlis Raja-Raja iaitu pada 27 Jun 2014 (Jumaat).

tarikh melihat anak bulan puasa ramadhan 2014

Tahun ni puasa sangat mencabar bagi saya, saya berbadan dua dan dalam masa yang sama Irfan masih lagi fully Breastfeed. Tapi semangat ni, alhamdulillah juga saya tidak mengalami alahan masa Mengandung Anak Ke 4 ni. Kiranya kalau takde apa-apa masalah, tahun ni boleh puasa penuh lagi hihihi.

- Ok kengkawan, selamat menyambut bulan ramadhan ^_^

Mengandung Anak Ke 4

Bismillahirrahmanirrahim…gila lama tak update blog, 29 hari tak update okeh! hihihi tudiaaa betul-betul mood kelaut sungguhlah. Ok saya ada berita gembira, Alhamdulillah saya disahkan Mengandung Anak Ke 4, syukur rezeki ALLAH beri, suka sangat.

clearblue digital

InsyaALLAH due 18.01.2015

Sejujurnya kami suami isteri tidak merancang, kami memang dah bersedia mental dan fizikal untuk menerima seandainya ALLAH ingin memberi kami lagi rezeki anak, buat apa merancang lama-lama, rugi masa, itulah yang saya rasa masa mengandungkan baby Irfan, jarak usia Baby Irfan dan Angah 6 tahun, begitu jauh jaraknya, sedikit kesal.

(more…)

1 2 3 4 851

Blog SuperMak